Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: η συνάντηση Ανέτ και Μελέτη

Άγριες Μέλισσες: η συνάντηση Ανέτ και Μελέτη

Υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης σημείωσαν και χθες οι «Άγριες Μέλισσες» που βρέθηκαν στην κορυφή την ώρα προβολής του επεισοδίου, με τον ΑΝΤ1 να εισπράττει 30,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 28,9% στο δυναμικό κοινό.

Από σήμερα μάλιστα οι «Άγριες Μέλισσες» μας ταξιδεύουν και στο Παρίσι όπου η Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) υποδέχεται το γιο της, τον Μελέτη (Γιώργο Γεροντιδάκη), με τη συνάντησή τους να δρομολογήσει καινούργιες ανατροπές στις ζωές πολλών ηρώων της σειράς.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο «Η Δρόσω πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον δίσκο που πρόκειται να βγάλει ενώ ο Τάκης της κρύβει την πικρή αλήθεια. Απ’ την άλλη, ο Φίλιππος φαίνεται πως φεύγει μια για πάντα απ’ τη ζωή τους. Οι συνεχείς εντάσεις στο σπίτι των Σεβαστών επηρεάζει τη σχέση της Ασημίνας και του Νικηφόρου, που οδεύει μέρα με τη μέρα σε τέλμα. Ο Μιλτιάδης ενημερώνεται για την απόφαση της επιτροπής. Θα καταφέρει αυτή τη φορά να γυρίσει στη παλιά του ζωή; Η Φωτεινή αποκαλύπτει στην Ελένη, την εγκυμοσύνη της και προσπαθεί να την πείσει, να κρατήσει αυτό το μωρό, ως απόδειξη για τον εφιάλτη που ζει στα χέρια του Βόσκαρη ενώ ο Γκούμας θα της δώσει μια λύση προκειμένου να τα καταφέρει. Θα πεισθεί η Ελένη να κρατήσει ένα μωρό για να γλιτώσει απ’ το μαρτύριό της ή θ’ ακολουθήσει το σχέδιο του Βόσκαρη να τερματίσει κρυφά την εγκυμοσύνη;»

Η Πηνελόπη απορρίπτει ένα ακόμα «προξενιό», όμως, ένας γοητευτικός άντρας θα μπει τυχαία στη ζωή της όπως τυχαία θα μπει και στη ζωή του Δούκα, φέρνοντας ίσως την πολυπόθητη επιστροφή του.

Η συνέχεια στη συχνότητα του ΑΝΤ1, απόψε στις 10, όπου οι «Άγριες Μέλισσες» θα πετάξουν για 32η φορά τη φετινή σεζόν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις