Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: η «βόμβα» από Νικηφόρο και Κωνσταντή και η δολοφονία που θα ταράξει

Άγριες Μέλισσες: η «βόμβα» από Νικηφόρο και Κωνσταντή και η δολοφονία που θα ταράξει

Με καταιγιστικές οι εξελίξεις και ανατροπές θα συνεχιστούν και αυτή τη βδομάδα οι Άγριες Μέλισσες προσφέροντας στο τηλεοπτικό κοινό δυνατές συγκινήσεις.

Στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 o Ξανθός στριμώχνει τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Οι απειλές εκτοξεύονται εκατέρωθεν και το σχέδιο των αγοριών ναυαγεί.

Η Πηνελόπη βρίσκει τη διεύθυνση του Ρακιτζή, αλλά ο Κιμπάρογλου την πιάνει επ’ αυτοφώρω και τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή. Ο Ξανθός δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ τον Δούκα.

Ο Μπάμπης και η Κορίνα συνεχίζουν την καινούρια τους ζωή, ενώ η Ουρανία κι ο Σαραντόπουλος διαλύουν οριστικά τη σχέση τους. Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής παίρνουν μια παράτολμη απόφαση για το μέλλον και την περιουσία τους, ρίχνοντας «βόμβα» πως θα αποχωρήσουν από τα έργα για το αεροδρόμιο. Ωστόσο μία δολοφονία θα ταράξει, γι’ άλλη μια φορά, τα νερά και η τράπουλα ανακατεύεται ξανά.

Η συνέχεια απόψε, στις 22:30, με τις Άγριες Μέλισσες να περιμένουν τους τηλεθεατές στον ΑΝΤ1 με ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις