Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει ανατροπή για το φινάλε

Άγριες Μέλισσες: Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει ανατροπή για το φινάλε

Λένε πως «αν μια πεταλούδα κινήσει τα φτερά της στον Αμαζόνιο, μπορεί να φέρει βροχή στην Κίνα», αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση οι Άγριες Μέλισσες πέταξαν και έφεραν άλλο… αέρα στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Η ιστορία της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη σε σκηνοθετική επιμέλεια του Λευτέρη Χαρίτου με τους ήρωες να ενσαρκώνονται από ηθοποιούς με σπουδαίες ερμηνείες ανέβασε τον πήχη της εγχώριας παραγωγής μυθοπλασίας και μάλιστα σε καθημερινή σειρά. Δεν είναι τυχαίο που ο ΑΝΤ1 θέλοντας να τιμήσει τις Άγριες Μέλισσες αποφάσισε έναν ευχάριστο και πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο για το φινάλε της, ώστε να την αποχαιρετήσει όπως της αξίζει, ή μάλλον όπως αξίζει στους τηλεθεατές που την παρακολουθούν εδώ και τρεις σεζόν.

Ενώ λοιπόν κάπου στις αρχές Ιουλίου οι Άγριες Μέλισσες θα ολοκληρώσουν την ιστορία τους, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε ένα πρωτότυπο… γκραντ φινάλε. Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου αμέσως μετά το τέλος της σειράς θα προβληθεί ένα… χορταστικό επεισόδιο με όσα συνέβαιναν στο Διαφάνι… και δεν έχουν δείξει οι κάμερες.

Αρκετό backstage υλικό από τα γυρίσματα, συντελεστές να μιλούν για τη σειρά, τους ρόλους τους και βέβαια πολλά… αστεία που συνέβηκαν στο αγαπημένο τηλεοπτικό χωριό. Με αυτόν τον τρόπο θα αποχαιρετήσουν οι τηλεθεατές το Διαφάνι και τη σειρά, αφού βέβαια στα προηγούμενα, τελευταία επεισόδια της σειράς θα γίνουν πάρα πολλές ανατροπές… αποδεικνύοντας ξανά ότι το πέταγμα των Άγριων Μελισσών και για τρίτη σεζόν… έφερε άλλον αέρα στο τηλεοπτικό τοπίο, έστω και αν η ιστορία εξελίχθηκε σε μία περίοδο που κάποιοι… απέφευγαν να την πιάσουν στις κάμερές τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις