Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: ο γάμος του Λάμπρου και της Ελένης

Άγριες Μέλισσες: ο γάμος του Λάμπρου και της Ελένης

Πέρασαν από… διακόσια επεισόδια… αλλά τελικά το παίρνει το κορίτσι! Βέβαια αν… τολμούσαν οι σεναριογράφοι, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, ας έκαναν αλλιώς. Είναι σίγουρο πως αν οι χιλιάδες φανατικοί που βλέπουν «Άγριες Μέλισσες» δεν έβλεπαν τον Λάμπρο με την Ελένη να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας θα έπαιρναν φωτιά τα social media.

 

Οπότε… ήταν δίκαιο… και γίνεται επιτέλους πράξη στις «Άγριες Μέλισσες»!

Ο γάμος του Λάμπρου Σεβαστού και της Ελένης Σταμίρη είναι γεγονός και θα λάβει… τηλεοπτική χώρα στη συχνότητα του ΑΝΤ1 με καλεσμένους τους κατοίκους του Διαφανίου, αλλά και τους τηλεθεατές που τον περίμεναν πώς και πώς…!

Εντάξει, μην… ραφτείτε από τώρα και καθίσετε μπροστά στις τηλεοράσεις σας γιατί θα τον δείτε την επόμενη βδομάδα, την Τρίτη 2 Μαρτίου, στο 101ο επεισόδιο της φετινής σεζόν.

Έτσι λοιπόν μετά από πολλά που έχουν περάσει, Λάμπρος και Ελένη, δίνουν τους όρκους της αιώνιας αγάπης ενώπιον Θεού και τηλεθεατών, αλλά όπως φαίνεται… τα βάσανά τους δεν έχουν τελειώσει…!

Προς το παρόν δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το γάμο και το backstage των γυρισμάτων και τα υπόλοιπα στη συχνότητα του ΑΝΤ1 με τις «Άγριες Μέλισσες» να πετούν καθημερινά και να κεντρίζουν δικαιολογημένα μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις