Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Ο σπαρακτικός χωρισμός και το νέο πρόσωπο που θα προκαλέσει ανατροπές

Άγριες Μέλισσες: Ο σπαρακτικός χωρισμός και το νέο πρόσωπο που θα προκαλέσει ανατροπές

Συγκλονιστικές εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 με την «καρδιά» της εγχώριας μυθοπλασίας να «χτυπά» για δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες και στο Διαφάνι.

Οι ανατροπές στο σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη είναι καταιγιστικές και εκεί που περιμένεις πως όλα τελειώνουν… η ιστορία στις Άγριες Μέλισσες σε κεντρίζει περισσότερο.

Στο αποψινό επεισόδιο, στις 10 το βράδυ, όλοι είναι σοκαρισμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου.

Οι τρεις αδελφές, σε έναν σπαρακτικό αποχωρισμό, βρίσκονται μπροστά στην ωμή πραγματικότητα. Ο Λάμπρος δίνει όρκους αγάπης ενώ η Ελένη του ζητά να την ξεχάσει. Η Μυρσίνη, όμως, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιό της μέχρι τέλους.

Από την άλλη ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι έκανε και λυγίζει. Η οικογένεια των Σεβαστών είναι συντετριμμένη. Η Βιολέτα βλέπει τα όνειρά της με τον Μιλτιάδη να γκρεμίζονται και όλο το χωριό βυθίζεται στη θλίψη, με τον Παναγιώτη να μην αντέχει τις τύψεις.

Από το χθεσινό επεισόδιο όμως έκανε την είσοδό του στη σειρά και ο Βασίλης Μπισμπίκης που θα ενσαρκώσει τον Μάνο Βόσκαρη, τον Διευθυντή των φυλακών όπου μεταφέρεται η Ελένη.

Ο ήρωας είναι σκληροτράχηλος, επιβλητικός έχοντας καταλήξει να είναι ο φόβος και ο τρόμος των κρατουμένων.

Με την Ελένη όμως αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση, η οποία θα αλλάξει τις ζωές και των δύο.

Τι θα συμβεί λοιπόν όταν η Ελένη συνειδητοποιήσει πως ο Βόσκαρης συνδέεται με το παρελθόν της, με τρόπο που η ίδια δε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί; Ένα καινούργιο «κουβάρι» αρχίζει να ξετυλίγεται γιατί όλα έρχονται στο φως…! 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις