Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Σύννεφα στη σχέση Ελένης και Λάμπρου και η σκληρή απάντηση του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Σύννεφα στη σχέση Ελένης και Λάμπρου και η σκληρή απάντηση του Ακύλα

Ανατροπές στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ακόμα και σε σχέσεις που έχουν περάσει πολλά και έμοιαζαν πως τίποτα δεν μπορούσε να τις διαταράξει.

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών στον ΑΝΤ1, η Ελένη επισκέπτεται τον Ζάχο και αυτή η συνάντηση θα τη φέρει σε σύγκρουση με τον Λάμπρο. Η Δρόσω ζητάει απ’ τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους. Θα καταφέρει η σχέση τους να ξεπεράσει τον καινούριο σκόπελο;

Η Ασημίνα παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Ο Νέστορας αναλαμβάνει να φέρει τον Θανασάκη στο δικό του σπίτι, προκειμένου να τον έχουν από κοντά. Η Μάρω προχωράει σε μια αποκάλυψη που θα συγκλονίσει την Ελένη, την ίδια στιγμή που ο Παναγιώτης ανακαλύπτει τον άνθρωπο που τον χτύπησε την ημέρα της διαμαρτυρίας.

Οι οικονομικές ατασθαλίες του Ακύλα οδηγούν τον Δούκα έξω απ’ την επένδυση του αεροδρομίου. Η κίνηση αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια τον επικίνδυνο εαυτό του Μεγαρίτη κι ο πόλεμος μεταξύ των ανδρών, μόλις ξεκινά.

Η συνέχεια απόψε, στις 10:15, που οι Άγριες Μέλισσες θα είναι ξανά στον αέρα του ΑΝΤ1 για να ταξιδέψουν τους τηλεθεατές στην υπέροχη ιστορία τους…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις