Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αγρότης Μόνος Ψάχνει: Ψάχνονται στον ΣΚΑΪ για το ριάλιτι

Αγρότης Μόνος Ψάχνει: Ψάχνονται στον ΣΚΑΪ για το ριάλιτι

Τρέιλερ συμμετοχών για το ριάλιτι ξεκίνησε να προβάλλει πάλι ο ΣΚΑΪ αλλά χωρίς να είναι σίγουρο αν ο Αγρότης θα εμφανιστεί στο πρόγραμμα του σταθμού ή θα μείνει για μία ακόμα φορά μόνο στα χαρτιά.

Να θυμίσουμε ότι για το ριάλιτι είχαν ξεκινήσει προετοιμασία πέρυσι στο κανάλι του Φαλήρου με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη αλλά τελικά το βρήκαν ακριβό… το βρήκαν άνευ λόγου… το βρήκαν ότι δεν θα μπορέσει να σταθεί στον ανταγωνισμό… και έτσι το έβαλαν στο ψυγείο. Ωστόσο, μετά την απόφαση του ΑΝΤ1 να βγάλει τη Φάρμα στον ΣΚΑΪ θυμήθηκαν το ριάλιτι και έτσι ξεκίνησε να προβάλλεται τρέιλερ για δηλώσεις συμμετοχών, χωρίς όμως και πάλι να είναι σίγουρο ότι θα βγει στον αέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί αν ο Αγρότης Μόνος Ψάχνει θα… ψαχτεί στη μάχη της τηλεθέασης και μάλιστα σε παραγωγή του ΣΚΑΪ που… αλήθεια είναι… αν κρίνουμε από το κακοστημένο House Of Fame, αλλά και το Big Brother… ψάχνονται ανεπιτυχώς για το «στήσιμο» τον ριάλιτι, χωρίς δικαιολογημένα θετικά αποτελέσματα τόσο στην εικόνα, όσο και στα νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, επιθυμία ορισμένων στελεχών είναι να προχωρήσουν με σκοπό να το βγάλουν αμέσως μετά το τέλος του SURVIVOR που τη φετινή σεζόν είναι στα… καλύτερά του από πλευράς ριάλιτι και επιδόσεων στους πίνακες τηλεθέασης. Προς το παρόν λοιπόν επικρατεί προβληματισμός στον ΣΚΑΪ για το αν τελικά ο Αγρότης θα περάσει στο στάδιο της παραγωγής και θα βγει στον αέρα στα μέσα καλοκαιριού ή θα μπει για ακόμα μία φορά στο συρτάρι…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις