Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αιώνιες κόντρες, αιώνιες φιλίες: δείτε το video της COSMOTE TV αφιερωμένο στο πολυαναμενόμενο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Αιώνιες κόντρες, αιώνιες φιλίες: δείτε το video της COSMOTE TV αφιερωμένο στο πολυαναμενόμενο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στις 20:30, το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα κάνουν την πρώτη ζωντανή σύνδεση με τον αγωνιστικό χώρο από τις 19.30, μέσα από την εκπομπή «Super League Sportshow», που θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1HD. Εκεί, θα δοθεί και η σέντρα του μεγάλου αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ωστόσο με το σφύριγμα της λήξης, οι τηλεθεατές θα παραμείνουν συντονισμένοι στο κανάλι, καθώς το «Super League Sportshow» θα επιστρέψει με όλο το ρεπορτάζ, αναλύσεις των καλύτερων φάσεων και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Ωστόσο εν αναμονή του πολυαναμενόμενου ματς, η COSMOTE TV δημιούργησε ένα πρωτότυπο video, περνώντας το μήνυμα ότι στα 90 λεπτά ενός ντέρμπι «αιωνίων» το μόνο που χωρίζει τους φιλάθλους, είναι το χρώμα της φανέλας. Με motto το «Αιώνιες κόντρες, αιώνιες φιλίες», το video αποτυπώνει τη ζωή δύο φίλων και τις αλλαγές που επέρχονται σε αυτή, με την πάροδο του χρόνου. Το μόνο πράγμα που μένει αμετάβλητο, είναι η φιλία τους και η «αιώνια» υποστήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις