Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Από το «Ταξί» στον «Κακό Παράδεισο» (video)

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Από το «Ταξί» στον «Κακό Παράδεισο» (video)

Γυρίζει… και μοιράζει… ευρώ αλλά και κέφι. Ακόμα κι όταν οι επιβάτες έχουν κάτι… στενάχωρο να πουν αυτός βρίσκει τρόπο να τους κάνει να γελάσουν και να περάσουν καλά. Άλλωστε όλα έχουν «δύο όψεις», αφού και ο «Παράδεισος» μπορεί να είναι και «κακός»!

Μπερδευτήκατε; Πάμε από την αρχή. Όπως κάθε Σαββατοκύριακο έτσι κι αυτό ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θα… πατήσει γκάζι με το «Ταξί» του στον ΑΝΤ1 και όσοι επιβιβαστούν, στις 8 το βράδυ, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν καλά… ακόμα και αν δεν είναι στα πάνω τους! Γιατί; Γιατί, όπως θα δείτε στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή του Σαββάτου… έρωτας είναι η αιτία!

Οι… συμβουλές περί έρωτος από τον Αλέξανδρο Τσουβέλα θα κάνουν πολλούς από τους τηλε-επιβάτες να γελάσουν, αφού έχει αποδείξει ότι «έχει ατάκα» ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις, με «όπλο» το χιούμορ του.

Δεν είναι τυχαίο που εκτός από το «Ταξί» στον ΑΝΤ1 και η παράστασή του με τίτλο «Κακός Παράδεισος» ήταν sold out σε κάθε εμφάνιση. Και μπορεί τώρα λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό να μην ανεβαίνει σε κάποια σκηνή αλλά έχει ανέβει στο διαδίκτυο, αφού μαγνητοσκοπήθηκε στην «Αρχιτεκτονική live» και σε σκηνοθεσία του Μάκη Παπαγεωργίου είναι διαθέσιμη για το κοινό στη σελίδα του www.ondemand.tsouvelas.gr

Μέσα από την πρώτη standup comedy παράστασή του ο Αλέξανδρος Τσουβέλας υπόσχεται… και πραγματοποιεί… σχεδόν μία ώρα γέλιου θίγοντας θέματα όπως η οικογένεια, ο ρατσισμός, αναφέροντας προσωπικά βιώματα αλλά κάνοντας και μιμήσεις γνωστών προσώπων.

Κι ο «Κακός Παράδεισος» είναι μόνο η αρχή, αφού εκτός από το «Ταξί» κάθε σαββατοκύριακο, στις 8 το βράδυ, στον ΑΝΤ1, ετοιμάζει κι άλλα… για να συνεχίσει να μοιράζει γέλιο… που ιδιαίτερα αυτή την περίοδο έχουμε ανάγκη…!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις