Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η αλήθεια για τη μεταγραφή Μουτσινά – Ηλιάκη στο EPSILON

Η αλήθεια για τη μεταγραφή Μουτσινά – Ηλιάκη στο EPSILON

Ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά μαζί ώστε την επόμενη σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη να κάνουν εκπομπή στο EPSILON, κάτι σαν το «Δέστε τους» ή το «Ξανά Δέστε τους»!

Η… είδηση αυτή ακούγεται τις τελευταίες ημέρες ενώ όσο περνά ο καιρός όλο και φουντώνει υποστηρίζοντας μάλιστα πως η συμφωνία των δύο παρουσιαστών έχει «κλείσει» με τη Chief Content Officer του σταθμού Άλκηστη Μαραγκουδάκη.

Γνωρίζοντας… αρκετά επικοινώνησα με το στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού και μεταφέροντάς της την «είδηση» μου δήλωσε πως «δεν έχει γίνει ποτέ τέτοιο ραντεβού. Έχω συναντηθεί με αρκετά πρόσωπα για το σχεδιασμό του καινούργιου προγράμματος αλλά ούτε βρέθηκα, ούτε καν μίλησα τηλεφωνικά με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη για συνεργασία».

Έτσι λοιπόν με τις δηλώσεις στο Newsit η CCO του EPSILON Άλκηστις Μαραγκουδάκη ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε υπήρξε συνάντηση με τους δύο παρουσιαστές και πως αν Μουτσινάς και Ηλιάκη θέλουν να κάνουν το… «Ξανά Μανά Δέστε τους» θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη τηλεοπτική στέγη…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις