Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγή στα σχέδιά τους – «Παγώνουν» το καινούργιο πρόγραμμα

Αλλαγή στα σχέδιά τους – «Παγώνουν» το καινούργιο πρόγραμμα

Ανατροπή στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφασίζοντας να «παγώσουν» το καινούργιο πρόγραμμα που σχεδίαζαν. Ωστόσο κάποιοι υποστηρίζουν ότι το «πάγωμα» δεν θα είναι προσωρινό κάνοντας λόγο για «κόψιμο» εκτός κι αν το… έχουν ανάγκη λόγω των εξελίξεων.

Όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερα κείμενα στο Newsit.gr τα στελέχη του ΑΝΤ1 είχαν αποφασίσει να ενεργοποιήσουν την πρωινή «ζώνη του σαββατοκύριακου», βγάζοντας στον αέρα μία ενημερωτική αλλά και μία ψυχαγωγική εκπομπή.

Για την πρώτη, την ενημερωτική είχαν έρθει σε επαφή με τον Δημήτρη Καμπουράκη ώστε να την παρουσιάζει μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο, ενώ στο «τιμόνι» της ψυχαγωγικής θα βρισκόταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου προς το παρόν η «ενεργοποίηση» της ζώνης «παγώνει» μέχρι… νεοτέρας. Από τη μία ότι δεν τα βρήκαν με τον Καμπουράκη και από την άλλη το κόστος παραγωγής στάθηκαν οι βασικές αιτίες για να αλλάξουν τα σχέδιά τους.

Εκτός όμως από την ενημερωτική εκπομπή «παγώνει» και η ψυχαγωγική αφού επιθυμία τους ήταν να «χτίσουν» μία ενιαία ζώνη προγράμματος. Προς το παρόν λοιπόν τα βάζουν όλα ξανά στο συρτάρι και ό,τι είναι να γίνει θα αποφασιστεί από τις αρχές του καινούργιου χρόνου, θέλοντας να δουν και τις πολιτικές εξελίξεις και τι ανάγκες θα υπάρχουν για ενημερωτική εκπομπή τα σαββατοκύριακα.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις