Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγή στην ηγετική πυραμίδα του ΣΚΑΙ και… επίσημα

Αλλαγή στην ηγετική πυραμίδα του ΣΚΑΙ και… επίσημα

Για την αλλαγή στην ηγετική πυραμίδα του ενημερώνει ο Όμιλος του Φαλήρου επιβεβαιώνοντας όσα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ αναφέρει ότι:  «Η Αμαλία Κυπαρίσση αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ομίλου ΣΚΑΪ.

Η Αμαλία Κυπαρίσση θα ενισχύσει την ομάδα του ΣΚΑΪ, συμβάλλοντας με την εμπειρία της στην ενδυνάμωση της εικόνας των μέσων του Ομίλου.

Η διοίκηση του ΣΚΑΪ την καλωσορίζει και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».

Επίσημα λοιπόν από σήμερα η Αμαλία Κυπαρίσση αναλαμβάνει τα νέα καθήκοντά της στον Όμιλο του Φαλήρου, που φαίνεται ότι…. αναθερμαίνει κάποια σχέδιά του για προέκταση των δραστηριοτήτων του…!

Ποια Αμαλία Κυπαρίσση

Να αναφέρω ότι η Αμαλία Κυπαρίσση έχει διατελέσει και Διευθύντρια Επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ είναι σύζυγος του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλου. Μαζί μάλιστα με τις συζύγους δύο άλλων ποδοσφαιριστών, τη Βιβή Μπασινά και τη Βάσω Νικοπολίδη έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια site για θέματα που αφορούν τις μαμάδες, ενώ έχει κάνει και πέρασμα μπροστά από τις κάμερες καθώς συνεργάστηκε με την Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή «Jenny Jenny» που πρόβαλλε το MEGA.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις