Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ALPHA: Κρίσιμες αποφάσεις – Τι μένει, τι φεύγει!

ALPHA: Κρίσιμες αποφάσεις – Τι μένει, τι φεύγει!

Τα βάζουν στο τραπέζι και τα εξετάζουν. Τις επόμενες ημέρες θα κριθεί τι αλλαγές θα γίνουν μήπως το κανάλι καταφέρει να κερδίσει τους χαμένους τηλεθεατές.

Ότι φέτος ο ALPHA αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα είναι περιττό να το αναφέρω. Ο σταθμός που πέρυσι είχε κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, φέτος σημειώνει τις μεγαλύτερες απώλειες. Και για να λέμε το σωστό, όχι πάντα δικαιολογημένα αφού τα λάθη που έχουν γίνει προκάλεσαν… ντόμινο αποχωρήσεων τηλεθεατών και από καλά προγράμματα που δεν έχουν την ανταπόκριση που θα έπρεπε να είχαν.

Για παράδειγμα η σειρά «Έρωτας μετά» αλλά και το «Κρατάς μυστικό» είναι δύο σειρές που με πιο προσεγμένο προγραμματισμό θα κατάφερναν να σημειώσουν υψηλότερες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Ωστόσο, ιδιαίτερα η δεύτερη, η «Μυστικό», φαίνεται να κινδυνεύει να μην βγάλει τη σεζόν, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου περιμένουν να δουν αν θα ανεβάσει πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης ή θα την πάνε σε… αναγκαστική προσγείωση.

Άλλωστε η «Έρωτας μετά» με την αλλαγή… κάτι τσίμπησε σε νούμερα τηλεθέασης, ενώ από την πορεία της το επόμενο μήνα θα κριθεί και το μέλλον της σειράς «Σπίτι είναι», αν και στον ALPHA γνωρίζουν πως δεν μπορούν να μείνουν… χωρίς πρόγραμμα. Στα προγράμματα που θα φύγουν είναι, όπως πρώτα αναφέραμε στο Newsit.gr, και το «Πάνω Κάτω» ώστε στις αρχές του καινούργιου χρόνου ο Χρήστος Φερεντίνος να ξεκινήσει ξανά να κάνει «Deal». Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι στο κανάλι και για την πορεία του «Divided» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, που παρά τις προσπάθειες του παρουσιαστή το τηλεπαιχνίδι παραμένει –δικαιολογημένα- αδιάφορο για τους τηλεθεατές.

Έως το τέλος του χρόνου λοιπόν η διοίκηση του ALPHA θα αποφασίσει τι θα παραμείνει και τι θα κοπεί, ενώ πάντως στο κανάλι ακούγεται ότι οι αλλαγές δεν θα είναι μόνο στο πρόγραμμα του αέρα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις