Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Αν Ήμουν Πλούσιος» – Ξεκινά κι η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1

«Αν Ήμουν Πλούσιος» – Ξεκινά κι η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1

Πρεμιέρα και για την καινούργια καθημερινή κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Αν Ήμουν Πλούσιος» που θα προβάλλεται αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η σειρά βασίζεται σε ξένο format και το σενάριο στα καθ’ ημάς μεταφέρουν ο Νίκος Παπαδόπουλος κι η Μαντώ Αρβανίτη με την ιστορία να εμπλέκει έναν έντιμο βιοπαλαιστή οικογενειάρχη που χάνει το σπίτι του, μια άτυχη ανύπαντρη μητέρα που της κλέβουν αυτοκίνητο και σκύλο, αλλά και δύο ορφανά που μεγαλώνουν με μια φιλόδοξη και κακιά μητριά. Αυτοί είναι οι κάτοχοι ενός λαχείου που μοιράζει το μυθικό ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ αλλά οι τρεις υπερτυχεροί μπαίνουν στο στόχαστρο ενός διάσημου οικονομικού αναλυτή, ο οποίος βάζει σκοπό της ζωής του να τους αρπάξει τα λεφτά, για να γλιτώσει το… κεφάλι του! Για να το πετύχει, θα επιστρατεύσει την πονηριά του, μια αντρική φιλία από το παρελθόν, αλλά και τον γοητευτικό γιο του…!

Απρόβλεπτοι χαρακτήρες εκτός ορίων αλλά μονίμως εντός κωμικοτραγικών καταστάσεων αλλά και ανατρεπτικές εξελίξεις που θα θέσουν υπό αμφισβήτηση, τη γνωστή ρήση «αν έχεις τύχη διάβαινε».

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Στράτος Μαρκίδης μαζί με τους Σπύρο Καπώνη και Αντώνη Σωτηρόπουλο, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Γερονικολού, Σωτήρης Καλυβάτσης, Μπέσυ Μάλφα, Κάρμεν Ρουγγέρη, Φωτεινή Τσακίρη, Κώστας Αποστολάκης, Χάρης Τζωρτζάκης, Γιάννης Ποιμενίδης, Άννα Μενενάκου, Κατερίνα Στικούδη, Τζένη Κάρνου, Νίκη Σκιαδαρέση, Μελίνα Σπετσιέρη, Άρης Αντωνόπουλος, Γεωργία Τσαγκαράκη, Βίκτωρας Πέτσας, Δημήτρης Κολιοδήμος, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Jerome Kaluta, Σπύρος Ντούγιας.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις