Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανακοίνωση Αντώνη Κανάκη: «Οι Αρβύλα επιστρέφουν»

Ανακοίνωση Αντώνη Κανάκη: «Οι Αρβύλα επιστρέφουν»

Το ξαφνικό «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ είχε ως αποτέλεσμα να απουσιάσουν από τον τηλεοπτικό αέρα.
Όπως φαίνεται όμως οι «Ράδιο Αρβύλα» είναι έτοιμοι να επιστρέψουν με σκοπό να σατιρίσουν την επικαιρότητα με τον τρόπο που έχουν αποδεδειγμένα αγαπήσει πάρα πάρα πάαααααρα πολλοί τηλεθεατές…!  

Πριν από λίγες ημέρες η ομάδα πρόβαλε στο διαδίκτυο ένα επεισόδιο με αποσπάσματα από το «Greece’s Next Top Model» που είχαν συγκεντρώσει για να χρησιμοποιήσουν στην τηλεοπτική εκπομπή. Τελικά όμως το… πείραμα είχε επιτυχία αφού χιλιάδες ήταν αυτοί που παρακολούθησαν το επεισόδιο στο κανάλι της εκπομπής στο YouTube. Έτσι ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του αποφάσισαν πως πρέπει να συνεχίσουν, οπότε με ανακοίνωσή τους ενημερώνουν ότι
«Παρά το γεγονός, ότι το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα στο YouTube, ανέβηκε στο μέχρι πρότινος ανενεργό κανάλι της εκπομπής με μόλις δέκα χιλιάδες συνδρομητές, οι επιδόσεις του επεισοδίου είναι εντυπωσιακές.

Συγκεκριμένα, σε λιγότερο από 24 ώρες είχαν παρακολουθήσει το επεισόδιο 80.000 θεατές, ενώ μια εβδομάδα μετά το έχουν παρακολουθήσει 350.000 και ο αριθμός αυτός ανεβαίνει συνεχώς.
Όμως, πιο σημαντικό ίσως από τους αριθμούς, είναι το ποιοτικό χαρακτηριστικό των σχολίων που έχει δεχθεί το επεισόδιο, στα οποία αποτυπώνεται η ιδιαίτερη αγάπη του κόσμου για την εκπομπή.

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα ανακοινώνει ότι σύντομα θα έρθει το νέο, ζωντανό-live streaming αυτή τη φορά, διαδικτυακό επεισόδιο, με κανονική σατιρική θεματολογία επικαιρότητας.
Όλα αυτά στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο youtube.

Σύντομα λοιπόν οι «Ράδιο Αρβύλα» θα είναι στον αέρα του διαδικτύου προσφέροντας στους φίλους τους ένα καινούργιο επεισόδιο και εξαπολύοντας τα σατιρικά βέλη τους προς… πολλές μεριές…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις