Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανακοίνωση του OPEN για τη συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη

OPEN

Τη θέση του, ή μάλλον το ρόλο του Διοικητικού Συμβουλίου του OPEN διευκρινίζει η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού μετά από όσα κυκλοφορούν και γράφονται τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένο υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι σε συνεδρίαση του ΔΣ του OPEN αποφασίστηκε το τέλος της συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, τη Barking Well Media.

Σε ρεπορτάζ στο Newsit.gr για το το είχε συμβεί, αναφέραμε ότι δεν είχε ληφθεί καμία τέτοια απόφαση από το ΔΣ, κάτι που επιβεβαιώνεται από την ανακοίνωση του OPEN που αναφέρει:

«Σε συνέχεια ψευδών και ανυπόστατων αναφορών στον Τύπο, που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN καθιστά σαφές πως oυδέποτε τέθηκε στο Διοικητικό του Συμβούλιο θέμα διακοπής της συνεργασίας με την Barking Well Media, δεδομένου ότι η διαχείριση των συμβάσεων που έχουν ανατεθεί σε εξωτερικούς παραγωγούς δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου».

Ωστόσο οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι η ανακοίνωση του OPEN αναφέρεται μόνο στο ΔΣ και όχι στο αν υπάρχει ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών, του τηλεοπτικού σταθμού και του παραγωγού, δημιουργώντας ερωτηματικά για το μέλλον της συνεργασίας τους…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις