Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατρεπτική συνάντηση: Ο Αντώνης Κανάκης συναντά την ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ – Η αλήθεια για τη Ράδιο Αρβύλα

Ανατρεπτική συνάντηση: Ο Αντώνης Κανάκης συναντά την ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ – Η αλήθεια για τη Ράδιο Αρβύλα

Λένε πως πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μία δυναμική γυναίκα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πίσω από τον πετυχημένο δημιουργό βρίσκεται μία… ιδιαίτερη γιαγιά. Η ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ, δημιουργία του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, ξεκίνησε και την τηλεοπτική της πορεία στο ΟΡΕΝ και… ό,τι θέλει κάνει.

Όπως στη σημερινή εκπομπή του OPEN που θα δούμε την ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και να εισβάλει στο πλατό των Ράδιο Αρβύλα για να συναντήσει τον Αντώνη Κανάκη. Η συζήτηση πιάνει το νήμα από την αρχή και ο Αντώνης Κανάκης μιλάει για τα πρώτα του βήματα και τον πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό που είχε φτιάξει στο μπάνιο του σπιτιού του, αλλά και για το Κομφούζιο, τους Αμάν και τους Ράδιο Αρβύλα. Φυσικά η κουβέντα έρχεται στους αγαπημένους συνεργάτες του και την οικογενειακή πια σχέση που έχουν αναπτύξει μετά από όλα αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει μαζί, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ακόμα ο Αντώνης μιλάει για την ουσία της εκπομπής και για το αν η σάτιρα έχει ή πρέπει να έχει όρια. Τέλος, μιλάει για την παιδική του ηλικία και τους γονείς του, αλλά και για το πώς είναι αυτός ως πατέρας.

Στο τέλος, ο Αντώνης και η γιαγιά παραδέχονται την αμοιβαία έλξη τους και την ιδιαίτερη χημεία τους, μα αποτέλεσμα να χορεύουν μαζί σε έναν ανεπανάληπτο αισθησιακό χορό με απρόσμενη κατάληξη!

Βέβαια, μιας και αναφερθήκαμε στον Μίστερ Αρβύλα, όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο newsit.gr ακόμα δεν έχει αποφασίσει τη συχνότητα που θα φιλοξενήσει την επόμενη σεζόν τις επιτυχημένες εκπομπές Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου εξακολουθεί να μιλά με όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς που θέλουν –δικαιολογημένα!- να τις εντάξουν στο πρόγραμμά τους. Βέβαια, περιττό να διευκρινίσω πως από «όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς»… εξαιρείται ο ΣΚΑΪ, ενώ αντίθετα με το ΟΡΕΝ, όπως μου τόνισε υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού, οι σχέσεις με τον Κανάκη εξακολουθούν να είναι εξαιρετικές και συνεχίζουν τις συνομιλίες. Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν την επόμενη σεζόν, όπου «κλείσει» η Ράδιο Αρβύλα, έχει καθημερινή παρουσία ή λόγω του όγκου παραγωγής θα βγαίνει λιγότερες ημέρες… ή για μικρότερη χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της σεζόν. Και βέβαια περιττό να αναφέρω ότι αντίθετα με κάποια που λέγονται, το οικονομικό δεν είναι από τα… πρωτεύοντα θέματα των διαπραγματεύσεων, αφού άλλωστε οι ιθύνοντες των τηλεοπτικών σταθμών γνωρίζουν ότι η παραγωγή μίας τέτοιας live εκπομπής έχει κόστος… ώστε να συνεχίζει να έχει και την ανάλογη ποιότητα… που κάνει τη διαφορά και κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό…!

Απόψε πάντως,  στις 23:15 στο ΟΡΕΝ, η ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ… συνεντευξιάζει –αλλά όχι μόνο!- τον Αντώνη Κανάκη και σίγουρα οι τηλεθεατές θα απολαύσουν την ανατρεπτική  συνάντησή τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις