Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή- Αποχωρεί από το «Oh La La» της Σταμάτη

Ανατροπή- Αποχωρεί από το «Oh La La» της Σταμάτη

Σε λίγες ημέρες επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και όλα έδειχναν πως ήταν έτοιμα. Τελικά όμως λίγο πριν την πρεμιέρα της η εκπομπή του ΣΚΑΪ μετρά… απώλειες αφού αποχωρεί από το «Oh La La» που παρουσιάζει η Σάσα Σταμάτη.

Μετά την αποχώρηση της Τζώρτζιας Παναγή τα στελέχη του σταθμού αναζητούσαν δύο πρόσωπα για να είναι στην παρέα της Σταμάτη, μαζί με τον Δημήτρη Μηλιόγλου και τον Παναγιώτη Τάτση. Έτσι πριν από λίγες ημέρες και μετά από αρκετά δοκιμαστικά «κλείδωσαν» η Ελένη Καρποντίνη και η Ιλένια Ουίλιαμς. Ενώ λοιπόν είχαν δώσει τα χέρια και όλα έδειχναν πως είχαν βρει το δρόμο τους, τελικά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου αποχώρησε η Ελένη Καρποντίνη.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Η αποχώρηση οφείλεται σε οικονομική διαφωνία και έτσι είναι σίγουρο ότι η Ελένη Καρποντίνη δεν θα είναι στην εκπομπή που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Ωστόσο τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου η παρουσιάστρια κάνει πρεμιέρα ραδιοφωνικά, στον «Λάμψη», όπου θα είναι καθημερινά με τον Μέμο Κοέν καθημερινά από τις 7 το πρωί. Άλλωστε μετά την αποχώρησή της από το κανάλι του Φαλήρου δεν αποκλείεται η Ελένη Καρποντίνη να βρεθεί τη φετινή σεζόν σε άλλη τηλεοπτική στέγη…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις