Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή στην συνεργασία του ΣΚΑΪ με τη Μαρία Μπακοδήμου

Ανατροπή στην συνεργασία του ΣΚΑΪ με τη Μαρία Μπακοδήμου

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Μαρία Μπακοδήμου τη νέα σεζόν θα αναλάβει την καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, στη θέση της εκπομπής Love It, που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Αν και καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές, ούτε ο ΣΚΑΪ αλλά ούτε η Μπακοδήμου δεν επιβεβαίωναν ή διέψευδαν τα δημοσιεύματα, η συνεργασία ήταν κλεισμένη και προφανώς περίμεναν το τέλος της εκπομπής που είναι στον αέρα για να κάνουν τις ανάλογες ανακοινώσεις.

Ωστόσο με το «διαζύγιο» της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1 ξεκίνησαν επαφές του ΣΚΑΪ μαζί της, καθώς μετά από τόσα χρόνια στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη η παρουσιάστρια έχει «χτίσει» ένα δυνατό εμπορικά όνομα για «τοποθετήσεις» και διαφημίσεις προϊόντων.

Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η συμφωνία έχει κλείσει οριστικά με τη Σκορδά να αναλαμβάνει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού, από τις 10 έως τη μία το μεσημέρι. Το ερώτημα λοιπόν είναι τι θα κάνει η Μαρία Μπακοδήμου, αφού μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ το οποίο αναφέρει ότι θα κάνει την καθημερινή εκπομπή 10 με 12 το πρωί. Όπως φαίνεται λοιπόν οι δύο πλευρές έχουν αναθεωρήσει το πλαίσιο της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ να έχει προτείνει στη Μπακοδήμου την ψυχαγωγική εκπομπή τα σαββατοκύριακα, αλλά μαζί με την παρουσίαση ενός late night talk show το οποίο είχαν συζητήσει από τις πρώτες συναντήσεις τους, αλλά δεν θα μπορούσε να γίνει λόγω της καθημερινής εκπομπής.

Το «πακέτο» συμφωνίας λοιπόν τώρα περιλαμβάνει και τη βραδινή εκπομπή για τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα μαζί με την ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου. Έτσι το κανάλι του Φαλήρου θα ενισχύσει περισσότερο το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα με τις δύο παρουσιάστριες στο πρόγραμμά του όλη τη βδομάδα αλλά και με ένα καινούργιο… ανατρεπτικό, όπως αναμένεται… βραδινό talk show. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η πρόταση είναι ακόμα στο τραπέζι αλλά φαίνεται οι δύο πλευρές να οδηγούνται στη νέα συμφωνία συνεργασίας τους. Αν λοιπόν δεν υπάρξει κάποια… ανατροπή, τότε σύντομα θα πέσουν οι νέες υπογραφές οριστικοποιώντας τη συνεργασία ώστε να υπάρξουν κι οι σχετικές ανακοινώσεις τόσο για το διπλό ρόλο της Μαρίας Μπακοδήμου, όσο και για το καλωσόρισμα του ΣΚΑΪ στη Φαίη Σκορδά!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις