Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ανατροπή με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Μία ακόμα αλλαγή που κανείς δεν περίμενε! Πάντως είναι σίγουρο ότι η απόφαση αυτή θα προκαλέσει ντόμινο αλλαγές…!

Ο λόγος για την εκπομπή «Πάμε πακέτο» που μετά την επιτυχία που έχει σημειώσει στους πίνακες τηλεθέασης όλες τις σεζόν της τηλεοπτικής παρουσίας της όλοι περίμεναν ότι και αυτή, την καινούργια σεζόν, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα συνεχίσει την εκπομπή της στον ALPHA… όπως την ξέραμε.

Τα στελέχη όμως του σταθμού της Κάντζας αποφάσισαν να… χρησιμοποιήσουν την πετυχημένη εκπομπή για να ενδυναμώσουν το πρόγραμμά τους.

Αποτέλεσμα; Την καινούργια σεζόν η Βίκυ θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές κάθε Τετάρτη βράδυ, αμέσως μετά το επεισόδιο της σειράς «Τατουάζ».

Όχι, μην πιστεύετε ότι η εκπομπή «μετακομίζει» μέρα και ώρα, καθώς θα βγαίνει στον αέρα ναι μεν κάθε Τετάρτη, αλλά στις 10 το βράδυ.

Όπως είχα αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit.gr το «Τατουάζ» κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με χορταστικά δίωρα επεισόδια. Μόλις όμως η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο η σειρά της Βάνας Δημητρίου σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 9 έως τις 11, αλλά κάθε Τετάρτη θα βγαίνει στον αέρα από τις 9 έως τις 10 για να παραδίδει «σκυτάλη» στην εκπομπή «Πάμε πακέτο»!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η απόφαση αυτή των στελεχών του σταθμού είναι για να ενδυναμώσουν το πρόγραμμά τους θεωρώντας ότι έτσι, από Δευτέρα έως και την Τετάρτη με το «Τατουάζ» και με το «Πάμε πακέτο» θα έχουν μία δυνατή ζώνη προγράμματος που μπορεί να τα βάλει… με τα ριάλιτι, τύπου «Nomads» που θα βρεθούν απέναντί τους.

Η επιλογή δεν είναι τυχαία αφού το «Πακέτο» έχει βρεθεί απέναντι σε πολύ πετυχημένα προγράμματα, όπως τη σειρά «Παρά πέντε» και στάθηκε δυνατά στη «μάχη» της τηλεθέασης αποδεικνύοντας ότι είναι από τις πιο αγαπημένες εκπομπές των τηλεθεατών.

Στην ίδια θετική ανταπόκριση ευελπιστούν ότι θα τύχει και φέτος που η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα μοιράσει για 13η συνεχόμενη σεζόν τα «πακέτα» της…!

Βέβαια, η «μετακόμιση» της εκπομπής του ALPHA σε άλλη μέρα θεωρείται ότι θα προκαλέσει αλλαγές στον προγραμματισμό άλλων σταθμών που γνωρίζουν πως απέναντι από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου κινδυνεύουν… να φάνε πακέτο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις