Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή! Το βάζουν στο «ψυγείο»

Ανατροπή! Το βάζουν στο «ψυγείο»

Αλλαγή στα σχέδια και τον προγραμματισμό τους θεωρώντας ότι και να βγει… δεν θα το δουν. Ιδιαίτερα μετά την αποτυχία στη «μάχη» της τηλεθέασης που έχουν σημειώσει άλλα projects που έχουν βγάλει στον αέρα τα στελέχη του OPEN αποφάσισαν να το «παγώσουν» μέχρι να δουν τι θα γίνει…!

Στη συγκεκριμένη δε περίπτωση μιλάμε για πολυδάπανη παραγωγή για τον νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό που μετρά… αρκετή χασούρα για να προσθέσει μία ακόμα στο σύντομο ενεργητικό του.

Έτσι λοιπόν η διοίκηση του OPEN αποφάσισε να «παγώσει» για ακόμα μία φορά την πρεμιέρα του «X Factor» που ήταν προγραμματισμένο να βγει αυτή τη σεζόν με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή. Αρχικά προγραμμάτιζαν να βγάλουν το talentshow στην αρχή της χρονιάς, κάπου τον Φεβρουάριο, αλλά βλέποντας τη συνολική πορεία του προγράμματος καθυστέρησαν την παραγωγή του με αποτέλεσμα να το επαναπρογραμματίσουν για τον Απρίλιο. Από τη μία όμως η διενέργεια εκλογών, από την άλλη οι συνεχιζόμενες χαμηλές τηλεθεάσεις σε συνδυασμό με τη μείωση της διαφημιστικής δαπάνης τους οδήγησαν ώστε τελικά να το πάνε για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο φαίνεται πως δεν σκοπεύουν να «παγώσουν» την παραγωγή του αλλά να ξεκινήσουν γυρίσματα και να το κρατήσουν έτοιμο για να το βγάλουν στον αέρα… next year! Έτσι, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό τους θα κάνουν τα γυρίσματα με τις οντισιόν που είναι να γίνουν στα τέλη του μήνα και οι κασέτες θα μείνουν στο ράφι… μέχρι να δουν τι γίνεται. Για ακόμα μία φορά λοιπόν στο OPEN αποφασίζουν να αλλάξουν τα αρχικά σχέδιά τους διαπιστώνοντας πως το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός τους έχει «φάει» Χ από το τηλεοπτικό κοινό…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις