Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αναβολή και αλλαγές στο «Survivor»

Αναβολή και αλλαγές στο «Survivor»

Είναι το «βαρύ πυροβολικό» του ΣΚΑΪ στη «μάχη» της τηλεθέασης και μπορεί τα στελέχη του σταθμού να ευελπιστούν ότι και ο καινούργιος κύκλος του «Survivor» θα σημειώσει ξανά υψηλές τηλεθεάσεις, αλλά πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν αρκετά εμπόδια…!

Κι υπάρχουν ακόμα αρκετές δυσκολίες που τους αναγκάζουν να καθυστερήσουν την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης αλλά και να «στήσουν» πράγματα που μπορεί να τους τα… ξεστήσουν… ξαφνικά!

Να εξηγήσω τι εννοώ. Κατ’ αρχάς λόγω φόρτου εργασίας στις άλλες παραγωγές που «τρέχουν» τώρα της τούρκικης εταιρείας «Acun Medya», δηλαδή των «Voice», «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και «My style rocks», έχουν αφήσει αρκετά θέματα ανοιχτά με το ριάλιτι επιβίωσης.

Αποτέλεσμα είναι η πρεμιέρα να αναβληθεί και ενώ είχαν σκοπό να βγει στον αέρα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου τελικά, καλώς εχόντων, θα βγει την επόμενη Κυριακή, στις 21 Ιανουαρίου. Ωστόσο εκτός από την αναβολή στην πρεμιέρα υπάρχει και μία ακόμα αλλαγή που δεν την έχουν… ευχαριστηθεί στο κανάλι του Φαλήρου και αφορά την εκπομπή «Survivor Πανόραμα».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες η τούρκικη εταιρεία διευκρίνισε στα στελέχη του ΣΚΑΪ ότι δεν θα κάνουν την εκπομπή και αν θέλει ο σταθμός να την βγάλει στον αέρα τότε πρέπει να γίνει εσωτερική παραγωγή. Στο σημείο δε αυτό αξίζει να αναφέρω ότι ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί επίσημα από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αν υπάρξει… θέμα, δηλαδή χρηματικό πρόστιμο ή ακόμα και απαγόρευση πλάνων του ριάλιτι στην απογευματινή ζώνη, όπου σκοπεύουν να προβάλλουν την εκπομπή για το ριάλιτι επιβίωσης, προκαλώντας πρόσθετο «πονοκέφαλο» στα στελέχη του σταθμού.

Με όλα αυτά αλλά και πολλά ακόμα προβλήματα που πρέπει να λυθούν κρίνεται λογικό που λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου υψηλότατοι αξιωματούχοι του ΣΚΑΪ θα ταξιδέψουν στην Τουρκία ώστε να δουν τον τούρκο παραγωγό, τον Acun Ilicali, ελπίζοντας να πάρουν… καθησυχαστικές απαντήσεις για το «πουλέν» τους….!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις