Ανοδική πορεία για MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Σημαντική αύξηση των ποσοστών τηλεθέασής τους σημειώνουν το κεντρικό αλλά και το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGA, καταφέρνοντας σχεδόν να διπλασιάσουν τα ποσοστά τους αποδεικνύοντας ότι ενισχύεται καθημερινά η σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση του σταθμού: «Η πορεία των δελτίων ειδήσεων του MEGA στον πίνακα τηλεθέασης καταγράφει συνεχώς ανοδική πορεία, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι όλο και περισσότεροι τηλεθεατές μέρα με τη μέρα επιλέγουν τα MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ για την ενημέρωσή τους». 

Όπως μάλιστα τονίζεται «το τελευταίο τρίμηνο (Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος) η καμπύλη τηλεθέασης τόσο του κεντρικού όσο και του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του MEGA είναι μόνο ανοδική με αξιοσημείωτη αύξηση ποσοστών στο δυναμικό κοινό 18-54 της τάξεως του 95%. Ειδικά τον Σεπτέμβριο, έναν μήνα με έντονη επικαιρότητα λόγω των Ελληνοτουρκικών θεμάτων και της πορείας του κορωνοϊού στη χώρα μας αλλά και σε συνθήκες πλήρους ανταγωνισμού για τα δελτία ειδήσεων των σταθμών, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA σχεδόν διπλασίασε τα ποσοστά του (Ιούνιος : 5,6% – Σεπτέμβριος : 10,9%).»

Και η ανακοίνωση του MEGA καταλήγει πως «Με άξονα το μαχητικό ρεπορτάζ, τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις, τις ειδήσεις χωρίς φίλτρα και περιορισμούς, η μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα του MEGA συνεχίζει με αξιοπιστία και καθαρή ματιά να καταγράφει τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Πρόσκληση για θεατρικές παραστάσεις στο ραδιόφωνο

Πρόσκληση για θεατρικές παραστάσεις στο ραδιόφωνο

Να αναβιώσει το «Θέατρο στο Ραδιόφωνο» αποφάσισε η διοίκηση της ΕΡΤ και έτσι πραγματοποιεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση προτάσεων παραγωγής νέων θεατρικών παραστάσεων. ... Διαβάστε περισσότερα
«Μελίνα: Γεννήθηκα Ελληνίδα» – Αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της σπουδαίας Ελληνίδας

«Μελίνα: Γεννήθηκα Ελληνίδα» – Αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της σπουδαίας Ελληνίδας

Ήταν 18 Οκτωβρίου 1920 όταν γεννήθηκε η Μαρία Αμαλία «Μελίνα» Μερκούρη, ηθοποιός και πολιτικός, αλλά που όπως η ίδια έλεγε «Γεννήθηκα Ελληνίδα». Με αφορμή μάλιστα ... Διαβάστε περισσότερα