Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανοίγει ο Δρόμος για τα Όσκαρ

Ανοίγει ο Δρόμος για τα Όσκαρ

Πρεμιέρα για την εκπομπή που θα είναι αφιερωμένη στους φετινούς υποψηφίους των χρυσών αγαλματιδίων, αλλά όχι μόνο!

Πριν τη μετάδοση της φετινής απονομής των βραβείων Όσκαρ που θα μεταδώσει ξανά ζωντανά και αποκλειστικά η Cosmote Tv, η συνδρομητική πλατφόρμα προσφέρει στους θαυμαστές της έβδομης Τέχνης μία «διαδρομή» με οδηγό τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Από σήμερα λοιπόν και κάθε Παρασκευή στις 19.00, αλλά και κάθε Σάββατο στις 13.00, στο επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube θα προβάλλεται η νέα εκπομπή «Road to the OSCARS 2021». Θα προβληθούν συνολικά δέκα επεισόδια με το καθένα να είναι αφιερωμένο σε μία ή περισσότερες κατηγορίες υποψηφιοτήτων, όπως Α’ και Β’ γυναικείου ρόλου, Α’ και Β’ ανδρικού ρόλου, καλύτερης σκηνοθεσίας, καλύτερης διεθνούς ταινίας, πρωτότυπου και διασκευασμένου σεναρίου, ντοκιμαντέρ κ.ά.

Απόψε, στην πρεμιέρα της εκπομπής ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα παρουσιάσει τις ταινίες που διεκδικούν φέτος το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία καλύτερης ταινίας και θα κάνει τις δικές του προβλέψεις για τον μεγάλο νικητή. Αύριο  Σάββατο 27 Μαρτίου, στη μία το μεσημέρι, η εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στην κατηγορία καλύτερης σκηνοθεσίας.

Οι νικητές των φετινών βραβείων OSCARS θα ανακοινωθούν στην 93η τελετή απονομής, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV στις 25 Απριλίου.

Την εκπομπή «Road to the OSCARS 2021» μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω link

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις