Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άνοιγμα στην αγορά από την Cosmote TV – Αυτόνομη υπηρεσία για όλους

Άνοιγμα στην αγορά από την Cosmote TV – Αυτόνομη υπηρεσία για όλους

Σημαντική η κίνηση της COSMOTE TV αλλάζοντας τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τη συνδρομητική τηλεόραση στη χώρα μας. Σύντομα, μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν μέρος του προγράμματος χωρίς να είναι συνδρομητές της πλατφόρμας μέσα από την εφαρμογή του COSMOTE TV GO.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η εφαρμογή θα διατεθεί ως αυτόνομη υπηρεσία που θα λειτουργεί σε οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Όλοι λοιπόν θα μπορούν αγοράζοντας την υπηρεσία και βάζοντας τον προσωπικό κωδικό τους στην εφαρμογή του COSMOTE TV GO να βλέπουν τα κανάλια της πλατφόρμας σε φορητές συσκευές, κάνοντας χρήση των διαδραστικών υπηρεσιών, σε όποιον πάροχο και αν ανήκουν. Αρχικά η υπηρεσία θα δοθεί για smartphones, tablets και laptops, στη συνέχεια για smart τηλεοράσεις, ενώ αργότερα θα διατεθεί και σε android box.

Έτσι θα δίνεται η δυνατότητα και σε όσους δεν διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή να παρακολουθούν τα προγράμματα των καναλιών της πλατφόρμας είτε με μηνιαίο τίμημα, ή ακόμα και μόνο για ένα πρόγραμμα, όταν πχ κάποιος θέλει να παρακολουθήσει μόνο έναν αγώνα.

Κατανοώντας τη γενικότερη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας η COSMOTE TV κάνει αυτό το άνοιγμα προκειμένου να μπορέσουν ακόμα περισσότεροι να απολαύσουν μέρος του προγράμματος που μεταδίδουν τα κανάλια της. Αξιοσημείωτο βέβαια είναι ότι παρά τη επιβάρυνση με την πρόσθετη φορολόγηση (10% το τέλος της συνδρομητικής τηλεόρασης) την τελευταία διετία οι συνδρομητές αυξήθηκαν κατά 80.000 ενώ οι 25.000 από αυτούς το 2017. Και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι με την καινούργια αυτόνομη υπηρεσία μέσα από την εφαρμογή COSMOTE TV GO πολλοί θα θελήσουν να παρακολουθήσουν μέσα από το διαδίκτυο τα προγράμματα του «μπουκέτου» καναλιών της…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις