Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανοιχτά: η επιστροφή της Αννίτας Πάνια με την Άννα Βίσση

Ανοιχτά: η επιστροφή της Αννίτας Πάνια με την Άννα Βίσση

Αποφάσισε να αποχωρήσει από τη μεσημεριανή ζώνη αλλά και να αλλάξει ύφος και θεματολογία εκπομπής. Σκοπός της Αννίτας Πάνια είναι μέσα από την καινούργια της late night εκπομπή στο OPEN, την «Ανοιχτά», να… ξεκλειδώνει τους καλεσμένους της και να αφήνονται στις… ερωτήσεις της.

Σύντομα λοιπόν η «Ανοιχτά» θα είναι στον αέρα του ΟΡΕΝ και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Στην ταράτσα της Αννίτας Πάνια, οι νύχτες είναι όμορφες, οι καλεσμένοι βολεύονται στο ζεστό σκηνικό και σαν καλοί φίλοι ξεκινούν όμορφες, ουσιαστικές συζητήσεις, εκμυστηρεύονται προσωπικές ιστορίες και μοιράζονται μοναδικές στιγμές από τη ζωή και την καριέρα τους.

Η Αννίτα έχει το μαγικό κλειδί για να ξεκλειδώνει τον κάθε καλεσμένο της και να ξεκινάει μια face-to-face συζήτηση όπου τίποτα δεν μένει στις σκιές. Με όπλο το χιούμορ, χωρίς παρωπίδες και με πολλές εκπλήξεις για τους ξεχωριστούς, επώνυμους καλεσμένους, το ΑΝΟΙΧΤΑ έρχεται στο OPEN και υπόσχεται νύχτες γεμάτες με συναρπαστικές ιστορίες ανθρώπων που βλέπουμε τόσο συχνά αλλά ξέρουμε τόσο λίγο.»

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, όπου ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN, η Αννίτα Πάνια θα υποδεχτεί Ανοιχτά την Άννα Βίσση και σίγουρα η συνάντησή τους μπροστά από τις κάμερες θα… ανοίξει πολλά θέματα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις