Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αντώνης Σρόιτερ: Επιστρέφει για δέκατη σεζόν η «Αυτοψία» στον Alpha

Αντώνης Σρόιτερ: Επιστρέφει για δέκατη σεζόν η «Αυτοψία» στον Alpha

Ήταν Απρίλιος του 2011 όταν βγήκε για πρώτη φορά από τη συχνότητα του ALPHA. Πέρυσι όμως, ο σταθμός αναγκάστηκε λόγω των μέτρων και συνθηκών από την πανδημία να αναστείλει την παραγωγή της, αφού δεν μπορούσε να βγει… όπως έπρεπε να βγει…!

Φέτος όμως, ελπίζοντας πως δεν θα υπάρξουν τα ίδια αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό η διοίκηση του σταθμού έδωσε το πράσινο φως για να βγει στον αέρα για δέκατη σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο Αντώνης Σρόιτερ θα ξεκινήσει ξανά να κάνει «Αυτοψία» μέσα από τη συχνότητα του ALPHA σε θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη.

Η ενημερωτική εκπομπή θα εστιάζει σε κοινωνικά και πολιτικά θέματα, κάνοντας έρευνα και αναζητώντας λύσεις  και απαντήσεις από τους ιθύνοντες με σκοπό να διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Αν λοιπόν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή λόγω των μέτρων για την πανδημία τότε από τον ερχόμενο μήνα, ο Αντώνης Σρόιτερ θα ξεκινήσει ξανά από τη συχνότητα του ALPHA να κάνει «Αυτοψία» δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές μία φορά τη βδομάδα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις