Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Απίστευτο: Eπιστρέφει η «Αθλητική Κυριακή»

Απίστευτο: Eπιστρέφει η «Αθλητική Κυριακή»

Μία απόφαση που προκαλεί απορία καθώς δεν υπάρχουν αθλητικές διοργανώσεις παγκοσμίως. Ωστόσο στην ΕΡΤ αποφάσισαν πως η Αθλητική Κυριακή» θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο, υποστηρίζοντας ότι θα έχει θεματολογία προσαρμοσμένη στην έκτακτη κατάσταση που διανύουμε.

Όπως μάλιστα αναφέρεται στο δελτίο Τύπου η αθλητική εκπομπή:

«θα παρουσιάζει σε 45 λεπτά ρεπορτάζ από την Ελλάδα και τον κόσμο για τις εξελίξεις σε όλα τα αθλήματα εν μέσω πανδημίας.

Οι ματαιώσεις των αθλητικών διοργανώσεων, τα μηνύματα που στέλνουν γνωστοί αθλητές από το σπίτι τους, η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, το κλίμα στον ελληνικό και διεθνή αθλητισμό μετά την επέλαση του κορονοϊού παρουσιάζονται αναλυτικά από τους δημοσιογράφους της Αθλητικής Διεύθυνσης της ΕΡΤ.

Στο στούντιο ο Περικλής Μακρής μιλά με απευθείας συνδέσεις με όλο το αθλητικό επιτελείο της ΕΡΤ, καθώς και εκλεκτούς καλεσμένους από όλα τα σπορ.

Από αυτή την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 και κάθε Κυριακή στις 20:45, η «Αθλητική Κυριακή» επιστρέφει στην ΕΡΤ1 με σκοπό να κάνει συντροφιά στους φιλάθλους. Από το αποτέλεσμα θα κριθεί αν η απόφαση της διοίκησης ήταν σωστή ή η εκπομπή θα έπρεπε να παραμείνει στα… αποδυτήρια από το να μην μπορεί να κάνει σωστό… παιχνίδι…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις