Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Απόψε Μόνο» με ανατρεπτική και comedy ματιά!

Απόψε μόνο

Λίγες ώρες απομένουν πριν βάλουν τα καλά τους… ή για να ακριβολογώ, τα… κωμικά τους και μαζί με τους καλεσμένους τους αποδείξουν πως το χιούμορ… κάνει καλό (και) στην τηλεόραση. Πρεμιέρα λοιπόν το βράδυ για το «Απόψε Μόνο» που, όπως υπόσχεται το MEGA, είναι «το πιο γρήγορο, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο late night comedy show».

Κι εδώ που τα λέμε οι συντελεστές και οι καλεσμένοι τους, μας… προϊδεάζουν πως η ανακοίνωση του MEGA θα επιβεβαιωθεί, αφού όπως αναφέρει “Ο Λάμπρος Φισφής και η κωμική του ομάδα, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιάννης Σαρακατσάνης, ο Θωμάς Ζάμπρας και ο Άγγελος Σπηλιόπουλος έρχονται ετοιμοπόλεμοι για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές κωμωδίας και γέλιου στους τηλεθεατές.

Στην πρεμιέρα του ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ, οι καλεσμένοι είναι έτοιμοι να «τσαλακωθούν», να παίξουν, να γελάσουν και να μοιραστούν με το κοινό τις πιο αστείες, κωμικές τους ιστορίες. Ο Φοίβος Δεληβοριάς διασκευάζει παιδικά τραγούδια, η Κατερίνα Γερονικολού μας αποκαλύπτει τι «έγκλημα» έχει διαπράξει και η Μαίρη Συνατσάκη λέει για πρώτη φορά ποιος της έχει κάνει πρόταση γάμου. Και όλα αυτά … στο ξενοδοχείο Μπάγκειον «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ». Ακόμη, θα παρακολουθήσουμε την πρώτη ρομαντική κομεντί για τον Covid-19.

Και…η μουσική δε θα μπορούσε να λείπει. Ο εκρηκτικός  George Zervos με την ανατρεπτική μπάντα του και με σήμα κατατεθέν το δυναμισμό και την αστείρευτη ενέργειά τους θα δίνουν το ρυθμό ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ”. 

Το βράδυ λοιπόν, στις 23:30, οι τηλεθεατές «Απόψε Μόνο» στο ΜEGA θα έχουν την ευκαιρία να γελάσουν και να γίνουν μέρος ενός ανατρεπτικού comedy πάρτι… που ε, το έχουμε ανάγκη…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις