Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αποχώρησε από την καινούργια εκπομπή

Αποχώρησε από την καινούργια εκπομπή

Το συζήτησε… το ξανασυζήτησε… και αποφάσισε να αποχωρήσει. Η απόφασή της δεν είχε κανένα… δίλημμα. Κι όπως φαίνεται δεν θέλει να έχει σχέση με… διλήμματα.

Μπερδευτήκατε; Να σας εξηγήσω τι εννοώ. Την προηγούμενη βδομάδα αναφέραμε στο Newsit.gr για την απόφαση της διοίκησης του OPEN να βγάλει στον αέρα μία καινούργια εκπομπή με παρουσιάστριες τις Κατερίνα Ζαρίφη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Κουρτίδου και Κρυσταλλία όπου το κύριο μέρος της εκπομπής θα είναι συνομιλία με τηλεθεατές που θα τηλεφωνούν και θα λένε… την ιστορία τους… το πρόβλημά τους… το θεματάκι που τους απασχολεί, τέλος πάντων…!

Βέβαια στο κανάλι της Παιανίας υποστηρίζουν πως τα θέματα δεν θα θυμίζουν τα ίδια, περί ερωτικής φύσεως, όπως με αυτά που ασχολούνται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να δούμε. Από την άλλη όμως την Παρασκευή αποχώρησε από την εκπομπή η Κατερίνα Ζαρίφη και όπως λέγεται η διαφωνία της ήταν το ύφος και η συγκεκριμένη θεματολογία της εκπομπής.

Βέβαια πρόσωπα από το OPEN υποστηρίζουν πως ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η αποχώρησή της και γίνονται επαφές με τη διοίκηση προκειμένου να την πείσουν να είναι στο δυναμικό της εκπομπής, με δεδομένο μάλιστα ότι έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Τι θα γίνει θα αποφασιστεί σήμερα… αύριο… αφού την ερχόμενη Δευτέρα η εκπομπή με τις τηλεφωνικές γραμμές θα κάνει πρεμιέρα στο OPEN και εκεί θα δούμε τι… τηλεθεατές θα πιάσει… αλλά και αν είναι κακή αντιγραφή… ενός κακού πρωτότυπου…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις