Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αθηνά: η νέα καθημερινή σειρά του STAR

Αθηνά: η νέα καθημερινή σειρά του STAR

Μία καινούργια καθημερινή σειρά θα προβάλλει το κανάλι της Κηφισιάς τη νέα σεζόν, αποφασίζοντας να ποντάρει περισσότερο στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας.

Και μάλιστα όχι με κάποια σειρά που θα βασίζεται στο σενάριο κάποιας ξένης, αλλά κάποια που θα έχει πρωτότυπο σενάριο.

Άλλωστε, όπως είχαμε αναφέρει πρώτα μέσα από το newsit.gr η πορεία της σειράς «Έρωτας με διαφορά» που θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν, έκανε τη διοίκηση του σταθμού να αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό πως πρέπει να εντάξει μία καθημερινή σειρά στο πρόγραμμά του.

Η σειρά αυτή λοιπόν έχει προσωρινό τίτλο..… «εργασίας», όπως λέγεται,  «Αθηνά» λόγω της κεντρικής ηρωίδας της πρωτότυπης ιστορίας. Όπως ανέφερα δεν πρόκειται για μεταφορά κάποιας ξένης σειράς, αλλά για πρωτότυπη ιστορία που φέρει την υπογραφή του Άγγελου Χασάπογλου. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου είναι μία δραματική σειρά περιπέτειας και μυστηρίου, με πολλές ανατροπές, καθώς πολλά… ή μάλλον πολλοί… αλλιώς θα ξεκινήσουν… και αλλιώς θα φανερωθεί μετά πως είναι στην πραγματικότητα. Η ιστορία διαδραματίζεται σε κάποιο νησί, στο οποίο βρίσκεται για διακοπές μία αθηναία γιατρός, η Αθηνά και θα συναντήσει τον «άρχοντα» του νησιού, έναν πλούσιο και επιτυχημένο επιχειρηματία που πριν από λίγα χρόνια του είχε σώσει τη ζωή. Η περιπέτεια υγείας που είχε αντιμετωπίσει τον έκανε να αποφασίσει τη δημιουργία ενός μεγάλου πρότυπου ιατρικού κέντρου που θα εξυπηρετεί όχι μόνο το νησί, αλλά και τα γειτονικά σε αυτό. Κι ενώ όλοι περιμένουν να το αναλάβει ο ένας από τους δυο γιους του που είναι γιατρός, αυτός δίνει τα «κλειδιά» στην Αθηνά… χωρίς κανείς να καταλαβαίνει το λόγο. Αυτό λοιπόν είναι ένα μυστήριο… που θα λυθεί στη συνέχεια… ενώ όμως, παράλληλα θα υπάρξουν κι άλλα… πολλά… που θα προκαλέσουν… μπουρλότο ανατροπών… και εντυπωσιακών σκηνών. Αυτά… κι έως εδώ… για να μην προδώσουμε παραπάνω από όσα θα συμβούν στο τηλεοπτικό νησί. Το νησί πάντως έχει ξεκινήσει ήδη και «στήνεται» σε στούντιο από την εταιρεία παραγωγής Green Pixel με σκοπό να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μέσα στον Αύγουστο. Τώρα, αν με ρωτήσετε… που θα με ρωτήσετε… ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στην καινούργια αυτή σειρά… δεν θα σας δώσω απάντηση καθώς δεν έχουν πέσει οριστικές υπογραφές και καλύτερα να μην αρχίσω τα… σενάρια. Αυτό που μπορώ επίσης να αναφέρω είναι ότι τη σκηνοθετική επιμέλεια θα έχει ο Κώστας Κιμούλης και επιθυμία του STAR είναι η καινούργια καθημερινή σειρά του να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας σεζόν, πιστεύοντας ότι θα κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού με την πολύ ενδιαφέρουσα, σύγχρονη και ανατρεπτική ιστορία του…!

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις