Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αυτή η νύχτα μένει: Το φινάλε της σειράς

Αυτή η νύχτα μένει: Το φινάλε της σειράς

Μία ιστορία που βασίστηκε στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και αγαπήθηκε πολύ, ενώ έγινε και κινηματογραφική ταινία με μεγάλη επιτυχία, μεταφέρθηκε με πολλές αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Νέοι ήρωες και διαφορετικές ιστορίες με επίκεντρο όμως, το ίδιο «σκηνικό», νυχτερινά μαγαζιά στις αρχές της δεκαετίας του ‘80 με πολλούς γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς να «βιώνουν» τα πάθη τους. Ενώ λοιπόν το τοπίο… το μέλλον της «Νύχτας» ήταν «θολό» φαίνεται ότι η διοίκηση του ALPHA αποφάσισε να μην… ξεχειλώσει την ιστορία και να ρίξει τους τίτλους τέλους τη φετινή σεζόν.

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ υπήρχαν σκέψεις η σειρά να συνεχίσει όλη την επόμενη σεζόν, αλλά πριν από λίγο καιρό μελετούσαν η ιστορία της να ολοκληρωθεί στο τέλος της χρονιάς, δηλαδή στο τέλος του πρώτου μισού της ερχόμενης σεζόν.

Τελικά η απόφαση της διοίκησης του ALPHA είναι οι τίτλοι τέλους της «Νύχτας» να πέσουν στο τέλος της φετινής σεζόν, έχοντας μάλιστα σκοπό ορισμένους από τους συντελεστές της σειράς να τους «χρησιμοποιήσουν» σε νέες παραγωγές μυθοπλασίας που ετοιμάζει ο σταθμός για την επόμενη σεζόν.

Έτσι λοιπόν το φινάλε της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» θα γίνει τον Ιούνιο με κάποιους από τους ήρωες να βρίσκουν δικαίωση… και κάποιους να μην καταφέρνουν να ξεφύγουν από τα πάθη τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις