Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δεν το θέλουν αλλά δεν μπορούν να το «κόψουν»

Δεν το θέλουν αλλά δεν μπορούν να το «κόψουν»

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο κανάλι του Φαλήρου αφού η «φόρα» που πήραν την περυσινή σεζόν από το «Survivor» τους έκανε να επεκτείνουν τη συνεργασία παραδίδοντας… τηλεοπτικό τοπίο και πρόγραμμα, αλλά χωρίς να εισπράττουν τελικά τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης, όπως συνέβη με το ριάλιτι επιβίωσης.

Με τη συνεργασία του με την «Acun Medya» μέσα από το «Survivor» ο ΣΚΑΪ εισέπραξε υψηλές τηλεθεάσεις και αποφάσισαν η συνεργασία να συνεχιστεί και φέτος με καινούργια προγράμματα που διαθέτει η τούρκικη εταιρεία, όπως το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το «My style rocks».

Αν και το talent show δεν καταφέρνει, κυρίως λόγω του «Nomads», να «πετάξει» πολύ ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης εντούτοις σημειώνει αξιοπρεπείς «πτήσεις». Αυτό όμως που συνεχίζει να… έρπει στο τηλεοπτικό τοπίο είναι το ριάλιτι μόδας με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στο Φάληρο αλλά και έντονο πονοκέφαλο καθώς γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να γλιτώσουν εύκολα από αυτό εξοικονομώντας τα αρκετά χρήματα του κόστους του.

Αν και με… νορμάλ συμφωνίες θα «κοβόταν» με συνοπτικές διαδικασίες η συμφωνία με την τούρκικη εταιρεία… δεν αγγίζεται με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να το προβάλλουν… έστω κι αν το παρακολουθούν λίγοι τηλεθεατές. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου η τούρκικη εταιρεία όχι μόνο δεν σκοπεύει να το αποσύρει από το τηλεοπτικό τοπίο αλλά αντίθετα ετοιμάζονται να βάλουν κι άλλες διαγωνιζόμενες!

Και στο Φάληρο συνεχίζουν να δέχονται… στωικά τις επιλογές τους δεσμευμένοι από τα συμβόλαια και φοβούμενοι μήπως χαλάσει η συμφωνία και χάσουν το «πουλέν» τους, το «Survivor».


Στο σημείο αυτό δε αξίζει να αναφέρω ότι ενώ για το «My style rocks» ουδείς δύναται βάσει συμφωνίας να αντιδράσει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τη «μαμά εταιρεία» του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που αμέσως μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου… τράβηξε το αυτί στην τούρκικη εταιρεία επισημαίνοντάς τους τα αρκετά λάθη που είχαν κάνει και αναγκάζοντάς τους να τα διορθώσουν άμεσα! Αυτό δηλαδή που δεν γίνεται με το «My style rocks» με αποτέλεσμα στο κανάλι του Φαλήρου να αναγκάζονται να χορεύουν στους ρυθμούς που τους επιβάλλει η τούρκικη εταιρεία, έστω κι αν αυτό δεν είναι του… στιλ τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις