Διαδικτυακά το AFM 2020 λόγω κορονοϊού- Το ελληνικό περίπτερο με τους κινηματογραφικούς θησαυρούς

Συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμο από όλα τα μέρη του κόσμου που ασχολούνται με την κινηματογραφική βιομηχανία διεθνώς.

Από το 1991 όπου ξεκίνησε το American Film Market, στη Σάντα Μόνικα, αποτελεί από τις σημαντικότερες αγορές για ταινίες, αλλά και ανταλλαγή απόψεων για την έβδομη Τέχνη… και όχι μόνο!

Φέτος όμως, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η Αμερικανική Αγορά Κινηματογράφου θα γίνει διαδικτυακά, εξακολουθώντας όμως να κερδίζει το διεθνές ενδιαφέρον καθώς έχουν προβλεφθεί όσα χρειάζονται για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκονται. Έτσι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να «κινούνται» virtual στους χώρους του AFM,, να συζητούν με σημαντικούς παράγοντες και να πουλήσουν ή να αγοράσουν φιλμς, αφού μάλιστα θα μπορούν να τις δουν στα screening rooms που έχουν ετοιμαστεί από τους διοργανωτές.

Αξίζει να αναφέρω ότι ανάμεσα στους συμμετέχοντες με δικό της περίπτερο θα είναι η Omega Entertainment του Νίκου Μαστοράκη, όπου θα υπάρχουν κινηματογραφικοί θησαυροί αλλά και δυο καινούργια projects που βρίσκονται ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας.

Όπως μάλιστα «πρόδωσε» ο γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός σε λογαριασμό του στα social media το VHS, THE GOLDEN YEARS είναι «ταινία περιπέτειας στον κόσμο του home video, του πλούτου και του κίνδυνου των 80s.»

Το δεύτερο είναι μία τηλεοπτική σειρά με τίτλο CRIMSON ROBE που σύμφωνα με τον Νίκο Μαστοράκη «ξετυλίγεται σε μια αρχαία Αθήνα όπως κανείς δεν την έχει δει, όταν ένας νομικός σύμβουλος (την εποχή του Περικλέους) βρίσκεται στο δρόμο του πρώτου serial killer της ιστορίας!»

Έτσι λοιπόν ανάμεσα στα δεκάδες περίπτερα μεγάλων εταιρειών παραγωγής από όλο τον κόσμο θα είναι κι αυτό της Omega Entertainment με κινηματογραφικούς θησαυρούς, που δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα κερδίσουν το ενδιαφέρον πολλών συμμετεχόντων του American Film Market, το οποίο φέτος, από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου, λόγω κορονοϊού θα ανοίξει τις πύλες του μόνο διαδικτυακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου στο MEGA STORIES: «Είναι ό,τι πιο τραγικό να βλέπεις το θάνατο του παιδιού σου στην τηλεόραση» (video)

Η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου στο MEGA STORIES: «Είναι ό,τι πιο τραγικό να βλέπεις το θάνατο του παιδιού σου στην τηλεόραση» (video)

Ήταν μεσημέρι 21ης Σεπτεμβρίου 2018 όταν ένας άνδρας βρέθηκε εντός ενός κοσμηματοπωλείου επί της οδού Γλάδστωνος, κοντά στην πλατεία της Ομόνοιας. Δεν είναι γνωστό γιατί ... Διαβάστε περισσότερα
Εκπαιδευτική Τηλεόραση: Tο αυριανό πρόγραμμα των τηλεμαθημάτων

Εκπαιδευτική Τηλεόραση: Tο αυριανό πρόγραμμα των τηλεμαθημάτων

Συνεχίζονται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 τα μαθήματα για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στο γνώριμο περιβάλλον μιας σχολικής αίθουσας, οι εκπαιδευτικοί στέκονται μπροστά ... Διαβάστε περισσότερα
«Έτερος Εγώ – Κάθαρσις»: πρεμιέρα για το νέο κύκλο της πετυχημένης σειράς

«Έτερος Εγώ – Κάθαρσις»: πρεμιέρα για το νέο κύκλο της πετυχημένης σειράς

Η ιστορία βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016 που αρχικά έγινε κινηματογραφική ταινία, αλλά στη συνέχεια με καινούργια υπόθεση μυστηρίου κέρδισε τους τηλεθεατές ... Διαβάστε περισσότερα