Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Διάψευση για αλλαγές στο OPEN

Διάψευση για αλλαγές στο OPEN

Τα δημοσιεύματα και τις φήμες που θέλουν να έχουν γίνει συζητήσεις και επαφές του μετόχου με τρίτους και την φερόμενη απεμπλοκή της DIMERA από το OPEN διαψεύδονται κατηγορηματικά από την εταιρεία.

Μέσα μάλιστα από non paper από την εταιρεία διευκρινίζεται ότι «Η εταιρία Dimera Media Investments,  μοναδικός μέτοχος της εταιρίας Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε. (τηλεοπτικός σταθμός OPEN), διαψεύδει κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους τα ανυπόστατα και ψεύδη σενάρια που διακινούν κακόβουλα και υποκινούμενα δημοσιεύματα σχετικά με υποτιθέμενες συζητήσεις της με τρίτους για το OPEN και σχετικά με τη φερόμενη απεμπλοκή της από την τηλεοπτική αγορά.

Η Dimera Media Investments καθιστά κατηγορηματικά σαφές πως θα συνεχίσει δυναμικά και με συνέπεια την επενδυτική της δραστηριότητα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, επιδιώκοντας την περαιτέρω ανάπτυξή του.»

Αξίζει δε να αναφέρω ότι την προηγούμενη βδομάδα συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του OPEN δίνοντας το «πράσινο φως» για πολλές παραγωγές την επόμενη σεζόν, διαψεύδοντας έτσι όσους υποστηρίζουν  ότι πολλά έχουν… παγώσει στον τηλεοπτικό σταθμό…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις