Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Διεθνής αναγνώριση στον ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη (video)

Διεθνής αναγνώριση στον ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη (video)

Μία σημαντική διεθνή αναγνώριση στο κανάλι του Αμαρουσίου και μάλιστα με… πρωταγωνιστή τον «πατριάρχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε ο Διεθνής Διαγωνισμός Telly Awards που ξεκίνησε το 1979 και από τότε καθιερώθηκε ως κορυφαίος διεθνής διαγωνισμός, που επιβραβεύει τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας, στην τηλεόραση και σε όλες τις πλατφόρμες.

Την Τετάρτη 27 Μαΐου, ο ΑΝΤ1 στον 41ο Διεθνή Διαγωνισμό Telly Awards απέσπασε στη Νέα Υόρκη 2 Ασημένια Βραβεία για το trailer της φετινής σεζόν, 2019-2020, της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, στις κατηγορίες: TELEVISION: Best Art Direction και TELEVISION: Best Motion Graphics & Design. Με περισσότερες από 13.000 συμμετοχές από διακεκριμένους οργανισμούς media όπως το BBC, CBS, CNN, HBO, FOX, ESPN, Al Jazeera και άλλους, η βράβευση αυτή αποτελεί για τον ΑΝΤ1 μία εξαιρετικά σημαντική επιτυχία και αναγνώριση σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο Marketing Director ANT1 TV, Ιωάννης Δριμυλής, δήλωσε:

«Το συγκεκριμένο έργο έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από την In-house ομάδα δημιουργικού του Μarketing, ΑΝΤ1 Creative Services, στην κομβικής σημασίας εορταστική χρονιά των 30 Χρόνων λειτουργίας του ΑΝΤ1. Το γεγονός αυτό, κάνει ακόμα πιο σημαντική αυτή τη βράβευση, η οποία αποτελεί την αναγνώριση της προσπάθειας όλων μας, της υψηλής τεχνογνωσίας και του ταλέντου που διακρίνει την ομάδα του δημιουργικού του ΑΝΤ1. Με την ίδια αφοσίωση και αγάπη για αυτό που κάνουμε, προχωράμε μπροστά δυνατά, με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη μας ως επαγγελματίες, στοχεύοντας σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

Οι συντελεστές του τρέιλερ είναι:

Ιωάννης Δριμυλής -Marketing Director, Ολυμπία Τσαμασφύρα -Marketing Manager, Κατερίνα Αλεβίζου και Αλίκη Ρούλια- Marketing Supervisorς, Σωκράτης Καραμανίδης – Head Creative / Art Director, Παντελής Τσιαχρής – Motion Design, Μαρία Χρυσοστάλη και Κατερίνα Βασιλοπούλου – Copywriters, Μάνος Σπυριδάκης -Video Editor / Sound Designer, Αγγελική Δαμάσκου και Θέμις Κάβουρα – Producers, Επιστήμη Μπινάζη – Voice Over Artist και βέβαια ο Γιώργος Παπαδάκης που… ενέπνευσε τους δημιουργούς του τρέιλερ…!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις