Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έγινε της πρεμιέρας! Ποιοι κλαίνε και ποιοι γελάνε

Έγινε της πρεμιέρας! Ποιοι κλαίνε και ποιοι γελάνε

Νωρίτερα… αρκετά νωρίτερα ξεκίνησε η φετινή σεζόν με όλους να τρέχουν να βγουν στον αέρα πριν καλά καλά… στεγνώσει το αντηλιακό από πάνω τους!

«Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη» λοιπόν και έτσι τα κανάλια βγάζουν τα προγράμματά τους με σκοπό να κερδίσουν τους τηλεθεατές πριν πάνε… απέναντι! Η τηλεθέαση με τους 5 -και οσονούπω 6- εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς γενικού περιεχομένου προσπαθούν να πάρουν όσο το μεγαλύτερο μερίδιο της τηλεθέασης μπορούν και ως εκ τούτου και της διαφημιστικής πίτας.

Έτσι χθες ξεκίνησαν αρκετές καινούργια προγράμματα ενώ από την επόμενη βδομάδα οι περισσότεροι σταθμοί θα… φουλάρουν ακόμα περισσότερο, ελπίζοντας στην ανταπόκριση των τηλεθεατών.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι έκαναν χθες, στην πρεμιέρα τους, τα προγράμματα που ξεκίνησαν στο γενικό σύνολο, στο δυναμικό κοινό, αλλά και ποιο είναι το πιο… φανατικό κοινό τους.

Στον ALPHA λοιπόν πρεμιέρα για την εκπομπή «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα που σημείωσαν χαμηλότερες πτήσεις από τα ανταγωνιστικά προγράμματα, δίνοντας στο σταθμό 7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 8,6% στο δυναμικό κοινό, με το μεγαλύτερο ποσοστό τους να καταγράφεται στις γυναίκες 25-44 ετών όπου ο μέσος όρος είναι 13,6%.

Πρεμιέρες στο STAR από το πρωί με τους Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου να ανοίγουν ξανά τη «Φωλιά των Κου Κου» και να δίνουν στο κανάλι της Κηφισιάς 13% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 17,2% στο δυναμικό κοινό, με πιο υψηλά ποσοστά να καταγράφονται στις γυναίκες 25-44 ετών με μέσο όρο 21,6%.

Αντίστοιχα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη σημείωσε 11,1% στο γενικό σύνολο και 11,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ πιο φανατικό κοινό της εκπομπής αποδείχτηκαν οι γυναίκες 45-64 ετών με μέσο όρο 19,9%.

Σίγουρα το… πουλέν του σταθμού είναι το ριάλιτι μόδας, το Greeces Next Top Model, που έκανε μεν πρεμιέρα την Κυριακή, ωστόσο χθες ήταν η πρώτη του… επίσημη στο καθημερινό πρόγραμμα και σημείωσε 22,4% στο γενικό σύνολο και 31% στο δυναμικό κοινό, με τις γυναίκες ηλικίας 15-44 ετών να του δίνουν 69,7% μέσο όρο.

Αντίστοιχα η σειρά «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΪ, που επίσης χθες έκανε την… επίσημη έναρξή του στο καθημερινό prime time, σημείωσε 18,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 15% στο δυναμικό κοινό, ενώ φανατικότερες αποδεικνύονται οι γυναίκες ηλικίας 45-64 ετών όπου σημείωσαν 27,1%.

Πρεμιέρα όμως στο κανάλι του Φαλήρου και για το τηλεπαιχνίδι «Guess My Age» με τον Γιώργο Λιάγκα όπου σημείωσε 17,7% στο γενικό σύνολο και 13,9% στο δυναμικό κοινό και τις γυναίκες 45-64 ετών να του δίνουν τα υψηλότερα ποσοστά, καταγράφοντας 23,3% μέσο όρο. Βέβαια από την επόμενη βδομάδα που ξεκινά το υπόλοιπο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ ο Λιάγκας θα κάνει… παιχνίδι τα απογεύματα!

Αυτές πάντως ήταν οι επιδόσεις των προγραμμάτων που έκαναν χθες πρεμιέρα προμηνύοντας ότι θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα για τους τηλεθεατές σεζόν αφού θα έχουν πολλά να δουν και ακόμα περισσότερα… να αγνοήσουν!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις