Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: Tο βάζουν στον πάγο

Μία ακόμα αλλαγή στα σχέδια του ΟΡΕΝ που μετά από αρκετές λανθασμένες επιλογές και αποφάσεις έχει καταλήξει να σημειώνει καθημερινά χαμηλές τηλεθεάσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ στο newsit.gr από τον προηγούμενο μήνα στο OPEN έχει αναλάβει νέα διοίκηση προσπαθώντας να ανασυντάξει τις δυνάμεις του στο ψυχαγωγικό κυρίως πρόγραμμα.

Αρκετές λοιπόν από τις επιλογές που υπήρχαν στο πρόγραμμα αναθεωρήθηκαν και βρέθηκαν… εκτός, με σκοπό τον επανασχεδιασμό με πιο προσεχτικά βήματα. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα είχε κυκλοφορήσει έντονα η φήμη πως τον επόμενο μήνα, τον Φεβρουάριο, το ΟΡΕΝ θα ξεκινήσει να προβάλλει ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι, με πολλά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως πρόκειται για το «Μεγάλο παζάρι».

Ωστόσο τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου υπήρξε πράγματι πρόταση για κάποιο καθημερινό τηλεπαιχνίδι, αλλά ορθά η διοίκηση αποφάσισε πως στην παρούσα φάση δεν θα προσφέρει τίποτα και καλύτερα να το βάλουν… στον πάγο… για να το δουν αργότερα, όταν θα υπάρξει πιο γεμάτο πρόγραμμα και καλύτερος σχεδιασμός.

Βέβαια, στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι ουδέποτε υπήρξε συζήτηση για το «Μεγάλο παζάρι», αλλά το υποψήφιο τηλεπαιχνίδι ήταν το America Says», που «γεννήθηκε»… όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο… στην Αμερική, αλλά έχει μεταφερθεί και σε άλλες χώρες με τους διαγωνιζόμενους να απαντούν σε ερωτήσεις… βάσει των απαντήσεων που έχουν δώσει πολίτες σε γκάλοπ. Εντάξει, μην αρχίζετε να λέτε «τι μου θυμίζει… βρε τι μου θυμίζει;» γιατί θα κουραστείτε άδικα καθώς σας θυμίζει πολλά άλλα… που δεν είχαν τύχη στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Λογικό λοιπόν που η διοίκηση του ΟΡΕΝ αποφάσισε να μην επενδύσει καθυστερημένα, στο μέσο της σεζόν, σε ένα καινούργιο πρόγραμμα που δεν θα προσθέσει κάτι στη δυναμική του σταθμού καταφέρνοντας να σταθεί απέναντι στο σκληρό ανταγωνισμό, αλλά να παραμείνουν με τις υπάρχουσες ψυχαγωγικές εκπομπές τους «χτίζοντάς» τες καλύτερα για την τρέχουσα σεζόν. Έτσι το τηλεπαιχνίδι μπήκε στον πάγο και ίσως… το επανεξετάσουν για την επόμενη σεζόν, μαζί με άλλα που έχουν… ανοικτά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και επαφών με ξένες εταιρείες παραγωγής…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις