Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: Έφυγε από την Φαίη Σκορδά για να πάει MEGA

Είναι οριστικό: Έφυγε από την Φαίη Σκορδά για να πάει MEGA

Της… μεταγραφής γίνεται αυτή την περίοδο, ακόμα και σε πρόσωπα που θεωρούνταν… κλεισμένα. Αλλά όπως έχει πολλάκις αποδειχτεί στο παρελθόν πριν πέσουν οι υπογραφές όλα… και όλοι… είναι ρευστά και… διαθέσιμοι!

Ενώ λοιπόν όλοι πίστευαν και έγραφαν ότι την επόμενη σεζόν θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 τελικά αποφάσισε να πάει MEGA και μάλιστα… απέναντι από τους πρώην συνεργάτες του.

Ο λόγος για τον Άρη Καβατζίκη που ήταν στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» και όπως όλα έδειχναν, ακόμα και με όσα υποστήριζαν πρόσωπα από τον ΑΝΤ1, θα συνέχιζε να είναι στο δυναμικό του σταθμού και της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο δημοσιογράφος την επόμενη σεζόν θα είναι ακριβώς απέναντι αφού θα είναι στην παρέα της Δανάης Μπάρκα που αναλαμβάνει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που ετοιμάζει το MEGA.

Η συμφωνία του Άρη Καβατζίκη με το MEGA θεωρείται οριστική και έτσι την καινούργια σεζόν ο δημοσιογράφος θα είναι μαζί με τη Δανάη Μπάρκα, δίνοντας τη «μάχη» της τηλεθέασης και με την πρώην στενή συνεργάτιδά του, τη Φαίη Σκορδά που θα καλημερίζει τους τηλεθεατές από τον ΑΝΤ1.

Το καινούργιο πρωινό του MEGA ετοιμάζεται να βγει στον αέρα μέσα στον Σεπτέμβριο και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, εκτός από τον Άρη Καβατζίκη στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα και άλλα πρόσωπα, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες που εργάζονταν σε άλλες εκπομπές, θα στελεχώσουν το δυναμικό της καινούργιας πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής…!

 Γρηγόρης Μελάς

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις