Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: ευχάριστη εξέλιξη για τις «Άγριες Μέλισσες»

Είναι οριστικό: ευχάριστη εξέλιξη για τις «Άγριες Μέλισσες»

Ότι είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν είναι περιττό να το αναφέρω.

Οι «Άγριες Μέλισσες» σε πρωτότυπο σενάριο… να το ξαναπώ: σε πρωτότυπο σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη ήρθαν και «τσίμπησαν» ευχάριστα τους τηλεθεατές.

Ο ΑΝΤ1 τόλμησε… αλλά και το έψαξε… να επιλέξει μία πρωτότυπη ιστορία και μάλιστα εποχής αποδεικνύοντας ότι δεν είναι ανάγκη να ψάχνουν στα… εξωτερικά για ιδέες αφού υπάρχουν έλληνες σεναριογράφοι που έχουν καλύτερες από πολλές… εισαγόμενες. Έτσι λοιπόν ήρθαν στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο οι «Άγριες Μέλισσες» και όπως είχε ανακοινωθεί από τον ΑΝΤ1 η σειρά θα μας κρατήσει συντροφιά την τρέχουσα σεζόν. Ε, εδώ… γράψτε: αλλαγή! Και μάλιστα ευχάριστη όχι μόνο για το κανάλι του Αμαρουσίου αλλά και για τους τηλεθεατές. Όπως είχαμε αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit.gr κάποια επεισόδια θα πήγαιναν για την επόμενη σεζόν με σκοπό να ολοκληρωθεί στα τέλη της επόμενης χρονιάς. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε την παραγωγή και δεύτερου κύκλου για όλη την επόμενη σεζόν. Και μην βιαστείτε να πείτε «θα πλατειάσει» γιατί η σεναριογράφος έχει πολλούς ήρωες, παλιούς αλλά και νέους για να… αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον με ό,τι θα συμβαίνει στο «Διαφάνι»… κι όχι μόνο!

Έτσι λοιπόν προς μεγάλη χαρά των τηλεθεατών που έχουν δικαιολογημένα… τσιμπηθεί από τις «Άγριες Μέλισσες» η σειρά θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν και όπως φαίνεται θα υπάρξουν πολλές… εκπλήξεις και ανατροπές στην ιστορία τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις