Είναι οριστικό: η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει

Η συμφωνία έκλεισε και σύντομα η Δούκισσα Νομικού θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Το ότι κατά τα δύο χρόνια της τηλε-απουσίας της, η Δούκισσα Νομικού έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις σημαίνει πως για να αποφασίσει να πει τώρα το «ναι» πιστεύει πολύ στο καινούργιο αυτό τηλεοπτικό προϊόν, έχοντας διασφαλίσει μάλιστα ότι θα έχει… experts δίπλα της.

Είναι οριστικό λοιπόν ότι η Δούκισσα Νομικού θα είναι η παρουσιάστρια του Make Over, της καινούργιας καθημερινής εκπομπής του ΣΚΑΪ που σκοπεύει να αλλάζει την εμφάνιση των συμμετεχόντων σε ένα μόνο απόγευμα. Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί και η ομάδα των beauty experts που θα είναι μαζί της για να βοηθούν τους συμμετέχοντες να κάνουν τις αλλαγές που θέλουν… αλλά να είναι σωστές. Σίγουρα πάντως στην ομάδα της θα είναι ο γνωστός make up artist Παντελής Τουτουντζής που είναι και στενός συνεργάτης της Δούκισσας.

Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν μέσα στον Δεκέμβριο ώστε στις αρχές της καινούργιας χρονιάς η Δούκισσα Νομικού να κάνει τηλεοπτικό comeback με το Make Over του ΣΚΑΪ. Έτσι θα δοθεί σε πολλούς η ευκαιρία να… αναβαθμίσουν την εικόνα τους, είτε βρεθούν στα χέρια των ειδικών είτε ως τηλεθεατές ακολουθούν τις χρήσιμες συμβουλές τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Για ποιους κτυπάει η καμπάνα – «Διάσημοι» και επιβίωση

Για ποιους κτυπάει η καμπάνα – «Διάσημοι» και επιβίωση

Τέτοιον Γενάρη τα κανάλια δεν τον έχουν ξαναζήσει. ΝΤΙΝ        Σκληρός, ανταγωνιστικός και… πολυέξοδος. ΝΤΑΝ Πάρα πάρα πολύ… πολυέξοδος! ΝΤΙΝ Δικαιολογημένα ανησυχούν για το πώς θα ... Διαβάστε περισσότερα
ERTFLIX και χωρίς κεραία

ERTFLIX και χωρίς κεραία

Χρήσιμη ενημέρωση για όσους θέλουν να παρακολουθούν το πρόγραμμα της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ στην τηλεόρασή τους αλλά δεν την έχουν συνδεδεμένη με κεραία. Όπως ... Διαβάστε περισσότερα