Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: Η Πόπη Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο του ΟΡΕΝ

Είναι οριστικό: Η Πόπη Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο του ΟΡΕΝ

Οι υπογραφές έπεσαν και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί επίσημα από το σταθμό.

Όπως ανακοινώθηκε την προηγούμενη βδομάδα ολοκληρώθηκε η συνεργασία του ΟΡΕΝ με τη Νίκη Λυμπεράκη με τον σταθμό να «την ευχαριστεί και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματά της», αναφέροντας πως «από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση της απήχησης του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων».

Χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση της δημοσιογράφου στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media στην οποία ανέφερε πως «Εδώ κλείνει ο πιο ενδιαφέρων ως τώρα κύκλος της επαγγελματικής μου ζωής, μετά από δύο πολύ έντονα χρόνια. Για τη δουλειά που κάναμε στο Open νιώθω περήφανη. Όχι μόνο για τη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης, αλλά, πάνω από όλα, για την ποιότητα της δουλειάς μας. Οφειλόμενες ευχαριστίες λοιπόν σε όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς, στη διεύθυνση και στη διοίκηση», τονίζοντας πως «Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως χρωστάω και στην ιδιοκτησία για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η δική σας εμπιστοσύνη είναι βέβαια η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας! Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα του OPEN μέσα από την καρδιά μου»

Έτσι λοιπόν μετά το διαζύγιο και τις αλληλο-ευχαριστίες, που ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό… σπανίζουν, στη θέση της Νίκης Λυμπεράκη για να παρουσιάσει το καθημερινό κεντρικό δελτίο του ΟΡΕΝ θα καθίσει η Πόπη Τσαπανίδου. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες οι δύο πλευρές υπέγραψαν τη μεταξύ τους συνεργασία που δεσμεύει πως για τα επόμενα δύο χρόνια η Πόπη Τσαπανίδου θα είναι στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Ενώ μάλιστα έπεσε η ιδέα «μετακόμισης» του δελτίου φαίνεται ότι αυτό ακόμα δεν είναι στα σχέδια του διευθυντή ειδήσεων Χρήστου Παναγιωτόπουλου, αλλά αναμένεται να αποφασιστεί οριστικά μετά το συνολικό προγραμματισμό για το νέο πρόγραμμα του σταθμού. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου θα φτιαχτούν καινούργια σήματα για το δελτίο και αναμένεται να βγει στον αέρα με την Πόπη Τσαπανίδου στις αρχές Σεπτεμβρίου… εκτός αν η επικαιρότητα αναγκάσει να πει την πρώτη «καλησπέρα» στα τέλη του μήνα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις