Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: μετά την ΕΡΤ πάει στο ΟΡΕΝ

ΟΡΕΝ: Προσπάθειες για να κερδίσει τηλεθεατές - Η επιλογή του Λάτσιου και τα σχέδια

Έκλεισε και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι επίσημα στη νέα τηλεοπτική της στέγη, το OPEN. Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με την ΕΡΤ και να αποχωρήσει από τη δημόσια τηλεόραση.

Ο λόγος για τη Χρύσα Μασούρου που ήταν Εντεταλμένη Σύμβουλο Προγράμματος στην ΕΡΤ, αλλά πλέον ανήκει στο δυναμικό του OPEN.

Στις αρχές του μήνα σε ανακοίνωση της η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης ανέφερε πως «θέλει να ευχαριστήσει ολόθερμα την Χρύσα Μασούρου, η οποία υπήρξε τα δύο τελευταία χρόνια ένα από τα κεντρικά στελέχη της εταιρείας που συνέβαλαν με καθοριστικό τρόπο στην επιλογή και τη διαμόρφωση του νέου ψυχαγωγικού και πολιτιστικού της προγράμματος. Η κυρία Μασούρου, για προσωπικούς λόγους, ζήτησε από την ΕΡΤ να μην ανανεωθεί για ένα ακόμη έτος η θητεία της που λήγει στις 21 Οκτωβρίου 2021, γεγονός το οποίο είναι καθ’ όλα σεβαστό». 

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η Χρύσα Μασούρου αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος του ΟΡΕΝ, θέση που τους τελευταίους μήνες παρέμενε κενή και καλυπτόταν εκ των… έσω, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στη λειτουργία του σταθμού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το κανάλι της Παιανίας στον ψυχαγωγικό τομέα του σημειώνει πολύ χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, με αποτέλεσμα… μαζί με τα ξερά να καίγονται και… χλωρά! Ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν με το σκληρό και έντονο ανταγωνισμό το ΟΡΕΝ έχει μείνει πίσω στην κούρσα του… τηλεκοντρόλ, κάτι για το οποίο θα πρέπει να… δουλέψουν πολύ. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η Χρύσα Μασούρου θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα από την ερχόμενη βδομάδα, προσπαθώντας έστω και αρκετά καθυστερημένα να «χτίσει» πρόγραμμα μπας και… ανοίξει ξανά το OPEN για τους τηλεθεατές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις