Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έκλεισε: O Βασίλης Νομικός στο Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά

Έκλεισε: O Βασίλης Νομικός στο Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά

Είναι οριστικό και από μεθαύριο, τη Δευτέρα, ο Βασίλης Νομικός επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο, αφού θα είναι στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ «το Πρωινό Μας» που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά. 

Άλλωστε όπως είχα αναφέρει από το τέλος Οκτωβρίου στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου η Σκορδά μελετούσε προσθετικές κινήσεις και όχι… αφαιρετικές αλλαγές στην εκπομπή της, με σκοπό να την ενισχύσει.

Στις αρχές Νοεμβρίου μάλιστα, στην ίδια εκπομπή, ανέφερα ότι η παρουσιάστρια ήθελε δύο πρόσωπα και έκανε επαφές μαζί τους, τον Νίκο Γεωργιάδη και τον Βασίλη Νομικό, με τον οποίο μάλιστα όταν πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της φάνηκε ότι υπάρχει «χημεία» μεταξύ τους.

Ενώ λοιπόν ο Νίκος Γεωργιάδης έχει ξεκινήσει στην εκπομπή, η συνεργασία με τον Βασίλη Νομικό καθυστέρησε, αλλά μέχρι χθες το βράδυ, όπου οριστικοποιήθηκε η συμφωνία. Έτσι από τη Δευτέρα θα είναι επίσημα στην ψυχαγωγική εκπομπή  της Φαίης Σκορδά με σκοπό κάθε μεσημέρι να προσπαθούν να κερδίσουν τηλεθεατές να μπουν στην παρέα τους…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις