Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έκλεισε για το «Παιχνίδι της Αγάπης»!

Έκλεισε για το «Παιχνίδι της Αγάπης»!

Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και σύντομα θα αναλάβει δραστικό ρόλο στο «Παιχνίδι της Αγάπης» το καινούργιο dating show που θα ξεκινήσει να προβάλει ο ΑΝΤ1.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο του Newsit.gr τα στελέχη του σταθμού σκόπευαν να βγάλουν το «Bachelor», αλλά τελικά αποφάσισαν να το «παγώσουν» και να βγάλουν ένα άλλο dating show πιο… ιντριγκαδόρικο, το «Game of Love», το οποίο προόριζαν για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Σε αυτό λοιπόν παίρνουν μέρος κάποια ζευγάρια που δεν πρέπει όμως να αποκαλύψουν στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους με τους οποίους συγκατοικούν ποιος είναι με ποια, ενώ ο έρωτάς τους περνά από δοκιμασίες… και πειρασμούς. Ουσιαστικό ρόλο έχει ο παρουσιαστής που εκτός από το να μιλά μαζί τους, τους υποβάλει σε αρκετές δοκιμασίες προκειμένου να αποδειχτεί ότι παίζουν σωστά το «Παιχνίδι της Αγάπης».

Το ρόλο αυτό θα αναλάβει ο Χάρης Χριστόπουλος που είχε κλείσει με τα στελέχη του ΑΝΤ1 να παρουσιάσει και το «Bachelor», αλλά δέχτηκε στενό μαρκάρισμα από τον ΣΚΑΪ ώστε μετά την κριτική επιτροπή στο «Mystyle rocks» να παρουσιάσει το «Power of  Love». Τελικά όμως το dating show του ΣΚΑΪ θα παρουσιάσει η Μαρία Μπακοδήμου, ενώ χθες οριστικοποιήθηκε κι η συμφωνία μεταξύ ΑΝΤ1 και Χάρη Χριστόπουλου για να είναι αυτός ο παρουσιαστής στο «Game of Love».

Τα σπίτι όπου θα μένουν οι διαγωνιζόμενοι και θα γίνονται τα γυρίσματα είναι έτοιμο και έως τα μέσα Φεβρουαρίου οι κάμερες θα πιάσουν δουλειά με τον Χάρη Χριστόπουλο να υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους που θα θελήσουν να αποδείξουν ότι ξέρουν καλά το «Game of Love»…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις