Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έκλεισε για την επιτροπή στο Your Face Sounds Familiar

Έκλεισε για την επιτροπή στο Your Face Sounds Familiar

Πρεμιέρα κάνει αυτή την Κυριακή ο νέος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου να υποδέχεται τους Αργύρη Αγγέλου, Ευθύμη Ζησάκη, Μελίνα Μακρή, Βαγγέλη Παναγόπουλο, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατή, Πασχάλη Τσαρούχα, Εύα Τσάχρα, Ελένη Φιλίνη και Χρύσπα που θα προσπαθούν να ενσαρκώσουν πρόσωπα από την παγκόσμια και εγχώρια μουσική βιομηχανία.

Πριν από λίγες ημέρες αναφέραμε στο Newsit.gr ότι στην κριτική επιτροπή έκλεισαν οι Μιμή Ντενίση, Δημήτρης Σταρόβας και Αλέξης Γεωργούλης ενώ στελέχη του ΑΝΤ1 είχαν συμφωνήσει με γνωστό τραγουδιστή και το μόνο που εκκρεμούσε ήταν να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και με συμβόλαιο. Οι υπογραφές λοιπόν έπεσαν κι είναι οριστικό ότι στην επιτροπή του YFSF θα είναι κι ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Σήμερα μάλιστα είναι προγραμματισμένο να γίνει το γύρισμα του πρώτου επεισοδίου που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στις 20:45, αφού λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων των διαγωνιζομένων η απόφαση του ΑΝΤ1 είναι τα επεισόδια να μαγνητοσκοπούνται λίγες ημέρες πριν από την προβολή τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις