Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έκλεισε: η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάστρια του Love Island

Έκλεισε: η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάστρια του Love Island

Αλλάζει τηλεοπτική στέγη αλλά και είδος εκπομπής, αναλαμβάνοντας ένα ιδιαίτερο ριάλιτι σχέσεων που έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, αλλά έχει σημειώσει επιτυχημένη πορεία σε όσες χώρες έχει προβληθεί. 

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι αυτή που θα παρουσιάσει το Love Island που θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στην αρχή της ερχόμενης σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στον αέρα του σταθμού προβάλλεται μάλιστα εδώ και καιρό το σχετικό τρέιλερ καλώντας όσους… ψάχνουν τον έρωτα… να δηλώσουν συμμετοχή και να… τεστάρουν τη γοητεία τους, να βρουν το άλλο τους μισό, αλλά και να κερδίσουν 50.000 ευρώ. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα Κανάρια Νησιά, αλλά το ιδιαίτερα ενδιαφέρον του Love Island είναι ότι γυρίζεται… σχεδόν…  λίγο πριν από την προβολή του επεισοδίου, ώστε οι τηλεθεατές να έχουν πολύ δραστικό ρόλο σε όσα συμβαίνουν σε αυτό, αποφασίζοντας ακόμα και ποιο ζευγάρι θέλουν να βγει ραντεβού! Η διοίκηση του ΣΚΑΪ λοιπόν θέλει το ρόλο της παρουσίασης να αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η συμφωνία έχει κλείσει, απομένοντας μόνο να πέσουν οι οριστικές υπογραφές.

Έτσι, αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή… στα τέλη Αυγούστου… -ναι, τόσο νωρίς!-… η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα υποδεχτεί στο Love Island τους 12 διαγωνιζόμενους, (άντρες και γυναίκες), ενώ καθημερινά, πέντε ημέρες τη βδομάδα, θα καλωσορίζει και τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ στο νησί… που είναι πάντα καλοκαίρι…!

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις