Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Εκπομπή για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου

Εκπομπή για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου

Πρεμιέρα για την καινούργια εκπομπή που έχει στόχο την ενημέρωση σε θέματα τεχνολογίας, όπως την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου, αλλά και την ορθή χρήση ηλεκτρονικών συσκευών.

Στην εποχή μας που όλα περιστρέφονται γύρω από το διαδίκτυο και κατακλυζόμαστε με πολλές νέες εφαρμογές, το BLUE SKY σε συνεργασία με την ελληνική επιστημονική ομάδα του SCI institute (Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας), ξεκινά μια σειρά εκπομπών με σκοπό την έγκυρη και σωστή ενημέρωση του κοινού.

Από την ερχόμενη Τρίτη 8 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη στις 17:00 θα προβάλλεται η ωριαία εκπομπή με τίτλο «CSIi Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε», όπου θα αναδεικνύει επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα τεχνολογίας που αφορούν όλη την οικογένεια.

Την εκπομπή θα παρουσιάζει η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων Ήβη Χρυσού, ενώ κάθε εβδομάδα θα αναλύεται ένα θέμα από τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας Μανώλη Σφακιανάκη, την Διευθύντρια του Ινστιτούτου και κλινικής Εγκληματολόγου Κέλλυς Ιωάννου όσο και άλλων συνεργατών και προσκεκλημένων.

Οι βασικές ενότητες της εκπομπής θα είναι: Cyber Security, Ψυχική Υγεία, Ψηφιακοί Πολίτες.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι τηλεφωνικές γραμμές θα είναι ανοικτές για τους τηλεθεατές, για άμεση απάντηση για όλα όσα θέλουν να μάθουν. Πρακτικές συμβουλές για την ασφαλή και ορθή χρήση του Διαδικτύου, πρακτικοί οδηγοί, φαινόμενα όπως το cyber bullying, ο διαδικτυακός εθισμός, ευκαιρίες και δυνατότητες που προσφέρει ο ψηφιακός κόσμος για τα μέλη της οικογένειας, αλλά και για τους επαγγελματίες, η ενασχόληση με το gaming αλλά και θέματα ψυχικής υγείας όπως μορφές, φαινόμενα και τρόποι εξάλειψης της βίας, είναι κάποια από τα θέματα που θα παρουσιαστούν από διαφορετικές πλευρές κάθε φορά στο κοινό της εκπομπής.

Η εκπομπή «CSIi Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε», θα προβάλλεται και σε επανάληψη από το BLUE SKY κάθε Σάββατο, στις 17:00, ενώ θα μεταδίδεται σε live streaming από το site blueskytv.gr ώστε να το παρακολουθούν οι θεατές που βρίσκονται σε περιοχές στις οποίες δεν εκπέμπει ο περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις