Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Εκτός Υπηρεσίας: Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1

Εκτός Υπηρεσίας: Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1

Μία καινούργια σειρά που υπόσχεται πολύ γέλιο θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 την ερχόμενη σεζόν.

Όπως πρώτα αναφέραμε στο newsit.gr ο σταθμός του Αμαρουσίου έχει εγκρίνει για την καινούργια σεζόν την κωμική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;» σε σενάριο Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή με τη σκηνοθετική υπογραφή του Βασίλη Μυριανθόπουλου.

Ωστόσο ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να δώσει… διπλή δόση γέλιου αφού ενέκρινε και την καινούργια αστυνομική κωμική σειρά Εκτός Υπηρεσίας που την ιστορία της… υφαίνουν ο Μάκης Πιτταράς με τον Θωμά Τσαμπάνη και τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Κεχαγιά.

Το… νήμα της καινούριας αστυνομικής ξεκινά από ένα ήσυχο χωριό στη μέση του πουθενά, όπου η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνωστη, αλλά αναστατώνεται όταν από τα κεντρικά της αστυνομίας έρχεται ειδοποίηση ότι το Αστυνομικό τους Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και ότι οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν, άγνωστο για πού…!

Έκπληκτοι και απελπισμένοι, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση στο πρόβλημά τους: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι!

Η ανατρεπτική κωμική σειρά Εκτός Υπηρεσίας είναι παραγωγή της JK PRODUCTIONS και θα προσπαθήσει την καινούργια σεζόν να κάνει τους τηλεθεατές να γελάνε… εντός συχνότητας του ΑΝΤ1 δυο φορές τη βδομάδα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις