Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Έλα στη θέση μου» και στην ΕΡΤ

«Έλα στη θέση μου» και στην ΕΡΤ

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο για τρίτη σεζόν έχοντας διαγράψει πετυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Από την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν 24 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, οι συντελεστές της σειράς «Έλα στη θέση μου» αναλαμβάνουν να κρατούν καθημερινά συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Ένας από αυτούς όμως θα είναι και… απέναντι, στην ΕΡΤ αλλά σε άλλο ρόλο, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση εκπομπής.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο Μιχάλης Μαρίνος, που ανήκει στο βασικό καστ της σειράς εκτός από το ρόλο του ως «Δαμιανός» στην τηλεοπτική σειρά αναλαμβάνει και το ρόλο του παρουσιαστή στη δημόσια τηλεόραση.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Για αυτό μάλιστα θα συναντηθεί ξανά με τη… δαιμόνια «Μένη Σουλτς» κατά κόσμον Ναταλία Δραγούμη και αυτή τη φορά οι δυο τους δεν θα κάνουν τις γνωστές… δολοπλοκίες τους αλλά θα το ρίξουν στα… τραγούδια, αφού ο Μαρίνος θα είναι αυτή τη σεζόν μαζί με τη Δραγούμη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στα τραγούδια λέμε ναι». Την εκπομπή της ΕΡΤ πέρυσι παρουσίαζε η Ναταλία Δραγούμη μαζί με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη αλλά την καινούργια σεζόν «Στα τραγούδια λέμε Ναι» θα είναι με τον Μιχάλη Μαρίνο.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός ηθοποιός αναλαμβάνει το ρόλο της παρουσίασης και για αυτό οι υπεύθυνοι της εκπομπής τον επέλεξαν για τον καινούργιο κύκλο της εκπομπής που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τον επόμενο μήνα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις